Bocsi a kifejezésért: a kakilastól, pukitól enyhe erőlködéstől ugye nem megy el a baba? Védve van annyira hogy ez ne okozzon bajt?
Figyelt kérdés
Első terhesség. Próbálok nem paramami lenni.
9+3 hetes
2017. jan. 25. 21:30
1/19 anonim válasza:
Pedig az vagy. Nem lesz semmi baja
2/19 anonim válasza:
Remelem, ezt nem gondoltad komolyan.
3/19 anonim válasza:
Ez már a paramami kategórián rég túlmutat...
4/19 anonim válasza:
az erőlködéstől max aranyered lehet, a babának semmi bajt nem okozol :)
5/19 anonim válasza:
Hát bocs, de ha ez bajt okoz, akkor inkább menjen szegényke, egy magzatnak ki kell bírnia, hogy az anyjának van széklete.
6/19 anonim válasza:
Én megértem. Gyakran van ilyenkor szorulása az embernek, én nem mertem erőlködni. Inkább a szilvalekvár..
7/19 anonim válasza:
És mindig van valaki,aki még a legnagyobb hülyeséget is megérti...
Ugye,nem gondoltad komolyan a kérdést? Vagy szerinted a kismamák nem szrnak,finganak 9hónapig,nehogy baja legyen a babának?
8/19 anonim válasza:
dehogynem okozhat gondot.minden terhes nőnek vissza kell tartania 9 hónapig.Ennyit se tudsz?
9/19 anonim válasza:
Ha egészséges, akkor ettől természetesen nem lesz baja. Ha ennyitől baja lenne egy magzatnak, akkor "Ádám és Éva" lett volna az utolsó emberpár. Ha meg annyira beteg, akkor a szorulástól függetlenül is elvetélhetsz.
10/19 anonim válasza:
Nem paramami vagy, hanem sötét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!