Bocsi a kifejezésért: a kakilastól, pukitól enyhe erőlködéstől ugye nem megy el a baba? Védve van annyira hogy ez ne okozzon bajt?
Figyelt kérdés
Első terhesség. Próbálok nem paramami lenni.
9+3 hetes
2017. jan. 25. 21:30
11/19 anonim válasza:
Ha ez "megnyugtat", nekem ételmérgezésem kb. 5 hetesen, vagy 3 napig a vécén ültem (rosszabb volt, mint a szülés), de a gyerek jól kapaszkodott :)).
12/19 Theressita válasza:
Ne félj, nem megy el ettől :-)
Egyébként többek között azért is találták fel a Gyakori Kérdéseket, hogy az ember megkérdezhesse, amit élőben nem merne (pedig sokszor olyan dolgokról van szó, ami sokak fejében megfordul, csak mindenki azt hiszi, ez csak neki jutott eszébe és szégyenli...)
13/19 anonim válasza:
Jót nevettem ezen a kérdésen. Nyilván egy kakilástól nem fog elmenni a baba (akkor sem ha nagyon erőlködsz). Ennyivel már rég kihalt volna az emberiség.
14/19 A kérdező kommentje:
Sejtettem a választ. Igen, ezért tettem fel itt a kérdést mert gondoltam névtelenül bármit kerdezhet az ember ami a fejébe megfordul. Köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 26. 17:07
15/19 anonim válasza:
És ilyeneknek lesz gyereke? Már 12 évesen mondtam hogy tesztre kellene küldeni az embereket mielőtt gyereket csinálnak, csak sajnos nem lehet. Mi a fene baja lenne a gyereknek?
16/19 anonim válasza:
UrIsten...a "kedves kis anyajeloltek" mind ilyenek mostansag mint te,,,ugye ez most valami vicc volt?? Szegeny gyerek/ek elore sajnalom oket hogy ilyen idiota "anyja/anyjuk" lesz...ekkora huyet...
17/19 anonim válasza:
Kedves 12-es!
Akkor az emberek nagy reszenek nagyjabol majdnem egesznap csak a hulyeseg jar a fejukben..ez van sajnos....kedves kerdezo,meg varhattal volna avval a szerencsetlen gyerekkel,igazan sajnalom a gyereket!
18/19 anonim válasza:
Én meg benneteket sajnállak, hogy ennyire rosszindulatúak vagytok. Miért kell baszogatni a kérdezőt? Mi jogon hülyézitek le? Gondolom Ti mind géniuszok vagytok. Nem azért van ez az oldal hogy bármilyen kérdést fel lehet tenni? Nekem ami nem tetszik, vagy úgy érzem hogy értelmetlen kérdés, azon továbblépek. Nem oktatom ki, és idióta sötét hülyézem le a kérdezőt.
19/19 anonim válasza:
Bocs,de van az a mértékű f..szság,amikor már nem tudsz továbblépni és kénytelen vagy beszólni!
Na,ez pont ilyen! És sajnos tény,hogy egyre szaporodnak ezek az iqharcos kérdések!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!