Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A kórházban hogy viselkednek...

A kórházban hogy viselkednek azokkal, akik abortusz miatt vannak ott?

Figyelt kérdés

Még sosem voltam kórházban, csak ha látogatóba mentünk. Eddig bármilyen vizsgálat kellett, azt magánúton intéztük, bár a legfájdalmasabb eddig a vérvétel volt.

Viszont most terhes vagyok és a babát nem tarthatom meg... De félek, hogy a kórházban beszólogatnának, durvák lennének a nővérek, sok ilyet hallani.

Ezek igazak?

Veletek hogy viselkedtek bent?

Érdemesebb inkább kifizetni a magánkórházat az emberséges viselkedésért, vagy csak rémtörténetek ezek?

2017. febr. 20. 13:56
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
75%
Miért az alkoholisták,drogosok nem saját maguknak köszönhetik hogy oda jutnak? Még sem hallom a nővér nagynénémtől hogy beszólogatna nekik. Pedig ők sem tisztelik az életet, a magzatvédők szavaival élve.
2017. febr. 24. 17:13
 42/48 anonim ***** válasza:
57%
Ennyi erovel aki leforrazza a kezet olajjal, azt se lassak el mert sajat maganak okozta. Teged sem az eszedert szeretnek, de kulonosen a lelkedert nem.
2017. febr. 24. 17:17
 43/48 anonim ***** válasza:
72%

"hogy ők csak abortuszosok, és nem betegek, felesleges őket annak hívni, meg akként kezelni, saját maguknak köszönhetik hogy ott vannak, nem úgy mint a missed ab-osok, vagy más valódi betegek."

Figyelj, Magyarországon egy nőgyógyásznak joga van visszaútasítani, hogy abortuszt végezzen, lelkiismereti okokból. Sokan meg is teszik.

Aki vállalja, az vállalja. Annak viszont semmi joga nincs ahhoz, hogy a páciensét ne betegként kezelje, vagy ítélkezzen felette.

2017. febr. 26. 15:56
 44/48 anonim ***** válasza:
63%
Én is terhesség alatti probléma miatt voltam bent és csak ott volt szabad ágy, ahol a kisműtétesek, volt akinek abortusza volt, volt akinek mintát vettek le szövettanra vagy micsoda, volt aki elvetélt második trimeszterben, ugyanúgy viselkedtek mindenkivel. Volt aki bunkó volt, de az mindenkivel az volt.
2017. febr. 27. 08:01
 45/48 anonim ***** válasza:
0%
Aki erre kepes, az szememben nem no. Hogy a p1caba van egy nonek a sajat kenyelme erdekeben szive sajat gyereket kinyiratni?? Eroszak, betegseg eseten ertheto, de igy... undorito
2018. jan. 16. 10:21
 46/48 anonim ***** válasza:
43%

És szerinted ki a sz*art érdekel, hogy te mit gondolsz az abos nőkről, 64%-os?? Itt éled ki magad, h most az összes abortuszos kérdéshez odairkálod a szentfazék dumádat, meg a primitív fröcskölődésedet?

Kutyát nem érdekli, hogy neked mi a véleményed erről, mindenkinek joga van a saját teste felett dönteni, bármennyire is csípi ez a szemed.

Az én szememben pl a hozzád hasonló fanatikus, álszent és mélységesen rosszindulatú emberek nem minősülnek nőnek, de még embernek se nagyon.

Menj az ab témakörből oda, ahol érdekelsz is valakit!

2018. jan. 16. 10:40
 47/48 anonim ***** válasza:
Saját testükről?? Akkor szerinted valakinek a gyereke az az ő anyjának a tulajdona, es buntetlenul barmikor leloheti pl??? Hol van bennem a rosszindulat? Hihetetlen hogy vannak ilyen emberek.. de szerencsere mar amerikaban kezd felnyilni az emberek szeme, es Trump nyert ahelyett a ... helyett
2018. jan. 17. 13:30
 48/48 anonim ***** válasza:
Amugy velelnul kerultem ebbe a temakorben, es teljesen le vagyok dobbenve hogy mennyi ember elfogadja ezt a dolgot, es normalisnak tartja..
2018. jan. 17. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!