Kinek mi a tapasztalata az abortusztablettával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
abortusz,abortusztabletta2017. febr. 19. 23:54
11/18 anonim válasza:
9es. Ha a baba beteg az kb 10-12 hét körül derül ki vagy azután. Ab tabletta 8.hétig használható. Szóval ez az érved kilőve.
Utolsó...úgy van ahogy mondod. Itt mindenki védekezik...csak egyesek nem úgy ahogy kéne.
Még ha van is pár hazainak tapasztalata a tabival kapcsolatban, nem sokkal könnyebb ott megkérdezni az orvost vagy nővért? És hitelesebb is. Ők többet láttak, többet tudnak mondani.
12/18 anonim válasza:
Attol,hogy lepontoztatok,meg nem fogom magam rosszul erezni,es attol meg igazam van. #10-es voltam .:D
13/18 anonim válasza:
Szerintem ne kísérletezz, inkább orvosnál érdeklődj, az a biztos és biztonságos.
5/12- nek hatalmas like!
14/18 anonim válasza:
Előző vagyok, 5- nek like, nem 5/12- nek
15/18 anonim válasza:
Utolsó...véletlenül lepontoztalak mert megcsúszott a teló a kezemben. Vissza lehet vonni valahogy?
16/18 anonim válasza:
Van egy nagyon jó videó, Gianna Jessen, a youtube-on fent van.
Az ember, aki túlélte az abortuszt. Megrázó sztori, ilyet én még soha életemben nem hallottam.
17/18 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem 4 napja volt a tablettás abortuszom.Nagyon rettegtem töle, mert mindenféle rosszat olvastam rola, h orditani fogok a fájdalomtol, deee SEMMI!:) Bécsben intéztem a dolgot egy magánklinikán, hetfön ott a doki elött be kellett venni a 3 mifegyene tablettát, rá két napra itthon a prosztagrandint. Elöször kettöt egy 600 mg.os fajdalomcsillapitoval, majd 3 orara rá ugyanezt. Én nem ereztem semmit, a 2. kör utan indult meg a vérzés nagyon erösen, majd egyszer amikor pisiltem aznap, kijött valami nagy kocsonyaszerü alvadt vérdarab belölem, és azota csak enyhe vérzés ami még eltarthat egy 2 hétig kb. Semmi fajdalmam nem volt, kicsit estére bekábultam a 2 csillapitótól, attól elaludtam, de már másnap mintha meg sem történt volna. Az ára kicsit meredek ugyan de nekem megérte:) Nem kaparásztak bennem, és nem altattak, semmi rizikó a jövöbeni terhességekre nézve. Én szerencsésen megusztam a fájdalmakat, de az is lehet hogy ezeket csak valaki kitalálta, hogy elriassza a nőket tőle. Én az 50. napban voltam, és a 63. napig lehet ezt a tablettás modszert alkalmazni( az elsö nap az utolsó mensi elsö napja).
18/18 anonim válasza:
Ezt választottam, boldog vagyok a döntésemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!