Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chat.hu-ról van valakinek tapasztalata?
Igen, van. Nekem úgy ajánlották annak idején, hogy ott milyen jól lehet ismerkedni...
Több évig nyomtam, de csak az a benyomásom alakult ki, hogy ott ismerkednek azok, akik máshol (mondjuk egy társkeresőn) vállalhatatlanok. Csupa "azt se tudom, mit akarok" típusú emberbe botlottam, tényleg sorozatosan. Jó, lettek barátaim onnan, és hát szerintem elég sokat elmond, hogy ezeknek a barátaimnak (akik amúgy a normálisabbak közül kerültek ki a chat.hu látogatói körében) az elmúlt 5 évben nem akadt senkije...
10 évvel ezelőtt is tele volt beteg emberekkel :D pár éve felmentem megnézni változott-e a helyzet,de sajnos nem!
Én nem ajánlom!
Szinte az elejetol fogva fent vagyok :-)
De soha nem azert h ismerkedjek ...
Plane nem alkalmi szex miatt, eleg szanalmasnak tartottam azokat akik csupan ennyit tudnak:
"cam?" " szex ma?" "van pasid?" stb...
Pusztan a beszelgetesek a hangulat miatt jarok fel
Es persze a sok sok ismeros, barat miatt is
Megis a ferjemet ott talatam meg ...
Vagy fel ev csetes beszelgetes utan adtam meg a szamom neki, es vagy ra egy honapra talakoztunk mert mar nagyon akarta :-) en annyira nem, megis osszejottunk, most mar 8 eve egyutt es van kozos gyerek is ...
Nem egy ismerosom/baratom talat mar onnan part maganak, tobb eves kapcsolatok, van ami meg mukodik de teny h van ami mar nem.
Szal nem lehetetlen de azzal a stilussal ahogy ezt kezdik es lezelik a pasik nem csodalom h nem talanak maguknak part ...
De meg alkalmit se
Igen, tele van nagypofájú, 30-40-50-es trampli, sutyerák nőkkel, hatalmas egóval.
Mindez 3 gyerekkel minimum, és azt hazudja, nincs férje.
Ha meg az életben meglátod, úgy mész vele az utcán, nehogy lássa valaki, hogy hozzá tartozol.
A chaton meg ő a miss dáma, mert omladoznak utána az álló fütyis fiúcskák.
Borzalom az egész.
Ott ismerkedtünk meg a párommal. 5 éve vagyunk együtt.
Viszont rengeteg az elmebeteg. :D
De azóta nem is voltam fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!