Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Chat.hu-ról van valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chat.hu-ról van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 10:53
1 2
 11/16 Költőnő? ***** válasza:
90%
Akik random rádírnak azok beteg, perverz állatok. 10ből 9 azt akarja h camon nézd, ahogy veri magának.
2016. okt. 19. 22:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
költőnő, de azért megnéztél párat, nem? :D
2016. okt. 20. 09:25
 13/16 SzMHZs ***** válasza:
100%
Regisztrálva voltam régen, elég sokat fenn is voltam, sokszor beszélgettem jókat, ismertem meg jó értelemben érdekes embereket, annak ellenére, hogy valóban rengeteg a perverz, idióta, vállalhatatlan ember. Viszont a páromat is annak az oldalnak köszönhetem, 7 éve vagyunk együtt, lehet az embernek szerencséje :) Most nem tudom, milyen lehet, de próba szerencse, csak óvatosan :)
2016. okt. 20. 09:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Volt onnan sok jó lányismerősöm és kapcsolatom is. Sajnos nem maradtunk tovább együtt pár hónapnál, hosszútávon nem volt "gyere-be" nekik a távkapcsolat, de mindent összevetve voltak igen pozitív élményeim is.

Fényévekkel jobb mint a Gyalogló chat, ami tele van tszigánnyal és Down-kóros komplexusos ostoba pronyókkal. Nem azt mondom, Chat.hu-n is vannak kamusok, meg trollok, de őket általában már a bugyuta stílusuk lebuktatja.

2016. okt. 21. 02:21
 15/16 Költőnő? ***** válasza:

Nem. Nem ismerkedni, hanem egy közös közösség miatt jártam oda. Voltak csoporttalálkozók, bulik... ja, jók voltak.

De a szia korod honnan automata beköszönéseket instant x-et jutalmaztam, továbbá a sok perverz köcsög miatt egy idő után csak a barátoknak volt nyitva a privát csati.

2016. okt. 21. 08:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Tudom nem mai kérdés. Én kb. 1hónapja voltam fent és hát hagy ne mondjam mik voltak. Konkrétan egy értelmes beszélgetést nem találtam. És tele van csomó 30-40 éves perverz állatokkal akik kérdezgetik szűz vagy? Leszel a dominám? Milyen a lábbujjad? Ha már ezekre nem válaszolz vagy kitörlöd őket, már elhordanak minden féle hülyének. Lényegében ott senki nem gondolja komolyan. Engem teljesen elszomorít mivel én csak szimplán beszélgetni mentem volna fel normálisan, de úgy látszik olyan világot élünk már hogy az borzasztó."Az elvetemült, elhagyott, vagy akiknek nem jött össze semmilyen kapcsolat sem," típusú emberek nagyrésze jár oda. Nem ajánlom,inkább többet ér ha elmész a szabadba futni, vagy sétálni azzal legalább még mész is valamire. Le is töröltem magam, nem érdekelnek az ilyen semmit mondó oldalak.
2021. febr. 24. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!