Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Magasabb összegű családipótlék...

Magasabb összegű családipótlékban részesülő személynek ingyenes a terhességmegszakítás?

Figyelt kérdés
Egy olyan személynek aki nappali képzésen tanul, 21 éves és asperger-szindróma miatt magasabb összegű családi pótlékra jogosult?

2017. febr. 6. 10:45
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
34%

egyébként szociális alapon 9000 párszáz ft, ha a gyerekjólétisek írnak kérelmet - de így sem biztos, hogy megkapja a kérelmező.

egy gyejós

2017. febr. 7. 13:07
 22/40 anonim ***** válasza:
12%
Telefonról írtam, visszaugrott az elejére, mikor még mást írtam, de sztem nincs jelentősége... a lényeg, hogy rengetegen élnek ezzel a betegséggel (ennél súlyosabbakkal is) úgy, hogy nem is tudnak róla. Nekem pl az első gyerek 4 éves volt már, mikor megtudtam, mi a helyzet...
2017. febr. 7. 14:26
 23/40 anonim ***** válasza:
5%
De ugye vedekezni lehet gyogyszerrel es ovszer kombival barmilen szindromaval is ?
2017. febr. 7. 16:27
 24/40 anonim ***** válasza:
38%
#23 "gyogyszerrel es ovszer kombival" - a saját szexuális életét mindenki úgy teszi tönkre, ahogy ő akarja... mástól elvárni viszont erkölcstelenség.
2017. febr. 7. 16:50
 25/40 anonim ***** válasza:
21%

Tök sok ember aspergeres, ez nem súlyos betegség, és már kivették az autizmus köréből is.

Pl ők is arról írnak, hogy lehet aspergeresként élni és hogy lehet aspergeresként gyereket nevelni (az első kettő igaz történet):

[link]

[link]

[link]

2017. febr. 7. 17:01
 26/40 anonim ***** válasza:
18%

Dupla vedekezes erkolcstelenseg ?

Mar megfogant 13 hetes magzatot kinyirni dicseretes dolog.

Aha ertem

2017. febr. 7. 19:52
 27/40 anonim ***** válasza:
59%
Miért kéne rögtön duplán védekezni? Ha szed foggatlot, akkor minek csökkenteni a szex élvezetet pluszban gumival is? Ne akarjuk már megmondani másoknak, hogy hogyan és hányféleképpen védekezzen, az ember azért szeretné élvezni is a szexet.
2017. febr. 7. 20:36
 28/40 anonim ***** válasza:
20%
Igen latjuk elvezi es vedekezik sikertelenul
2017. febr. 7. 21:45
 29/40 anonim ***** válasza:
75%
Sikertelenül? Olvass figyelmesebben, mielőtt hülyeséget írsz...
2017. febr. 7. 22:25
 30/40 anonim ***** válasza:
21%

hmm... leírtam, hogy lehet megoldani, erre le vagyok pontozva... pedig kétlem, hogy köztetek lenne ebben kompetensebb személy. Ezért tartunk itt. Ha valami nem úgy van, ahogy ti elképzeltétek, már megy is a lehúzás. És a lepontozást le-arom, de ezt csináljátok a való életben is, ami undorító.

Tessék, lehet ezt is lepontozni. Csak engem igazoltok vele.

2017. febr. 8. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!