Magasabb összegű családipótlékban részesülő személynek ingyenes a terhességmegszakítás?
Figyelt kérdés
Egy olyan személynek aki nappali képzésen tanul, 21 éves és asperger-szindróma miatt magasabb összegű családi pótlékra jogosult?2017. febr. 6. 10:45
21/40 anonim válasza:
egyébként szociális alapon 9000 párszáz ft, ha a gyerekjólétisek írnak kérelmet - de így sem biztos, hogy megkapja a kérelmező.
egy gyejós
22/40 anonim válasza:
Telefonról írtam, visszaugrott az elejére, mikor még mást írtam, de sztem nincs jelentősége... a lényeg, hogy rengetegen élnek ezzel a betegséggel (ennél súlyosabbakkal is) úgy, hogy nem is tudnak róla. Nekem pl az első gyerek 4 éves volt már, mikor megtudtam, mi a helyzet...
23/40 anonim válasza:
De ugye vedekezni lehet gyogyszerrel es ovszer kombival barmilen szindromaval is ?
24/40 anonim válasza:
#23 "gyogyszerrel es ovszer kombival" - a saját szexuális életét mindenki úgy teszi tönkre, ahogy ő akarja... mástól elvárni viszont erkölcstelenség.
25/40 anonim válasza:
26/40 anonim válasza:
Dupla vedekezes erkolcstelenseg ?
Mar megfogant 13 hetes magzatot kinyirni dicseretes dolog.
Aha ertem
27/40 anonim válasza:
Miért kéne rögtön duplán védekezni? Ha szed foggatlot, akkor minek csökkenteni a szex élvezetet pluszban gumival is? Ne akarjuk már megmondani másoknak, hogy hogyan és hányféleképpen védekezzen, az ember azért szeretné élvezni is a szexet.
28/40 anonim válasza:
Igen latjuk elvezi es vedekezik sikertelenul
29/40 anonim válasza:
Sikertelenül? Olvass figyelmesebben, mielőtt hülyeséget írsz...
30/40 anonim válasza:
hmm... leírtam, hogy lehet megoldani, erre le vagyok pontozva... pedig kétlem, hogy köztetek lenne ebben kompetensebb személy. Ezért tartunk itt. Ha valami nem úgy van, ahogy ti elképzeltétek, már megy is a lehúzás. És a lepontozást le-arom, de ezt csináljátok a való életben is, ami undorító.
Tessék, lehet ezt is lepontozni. Csak engem igazoltok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!