Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Magasabb összegű családipótlék...

Magasabb összegű családipótlékban részesülő személynek ingyenes a terhességmegszakítás?

Figyelt kérdés
Egy olyan személynek aki nappali képzésen tanul, 21 éves és asperger-szindróma miatt magasabb összegű családi pótlékra jogosult?

2017. febr. 6. 10:45
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
75%

"Én is nappalin tanultam és a csecsemőt vittem a vizsgáimra"

Biztos mindenki k_urvára el volt ájulva tőled, te paraszt! Mikor ott ül az ember, halál ideges, pont arra van még szüksége, hogy egy csecsemő üvöltsön ott.

'Imádom' az ilyen anyucikákat. Ők elvárják, hogy velük mindenki szuper empatikus, megértő és piszkosul elnéző legyen, de ők szarnak mindenkire maguk körül.

2017. febr. 6. 13:23
 12/40 anonim ***** válasza:
24%
Kedves Kérdező! Én nem értek az anyagi részéhez, de valaki már megírta Neked, hogy ingyenes, biztos igaza van. Viszont nekem meg volt abortuszom is meg van három várt és megszületett gyerekem is, és így azt tanácsolnám, tudván nagyon jól, hogy NEM KÉRDEZTED ERRŐL A VÉLEMÉNYÜNKET, és mégis: tartsd meg mindenképpen, és ha nem akarod felnevelni, biztos, hogy lesz házaspár, aki majd örömmel felneveli. Tudom, hogy baromi könnyen beszél az, aki nincs most épp a Te helyzetedben, de én voltam hasonlóban, és azt kívánom, bárcsak soha senki többet nem gondolkodna a babája elvetetésén. Akár felnevelnéd, akár nem, ismerek jó pár szervezetet, akik segítséget nyújtanak válságterhesség és gyereknevelés/eltartás/anyagi támogatás/lakhatási problémák esetén. Ha érdekel, szólj, nagyon szívesen segítek!
2017. febr. 6. 14:06
 13/40 anonim ***** válasza:
61%
Jajj istenem,kezdődik az észosztás..
2017. febr. 6. 15:15
 14/40 anonim válasza:
50%
Hozom a popcornt, itt is kezdődik a műsor...
2017. febr. 6. 19:45
 15/40 Albu ***** válasza:
9%
Talán az anyasághoz kellene felnőni! Nem parasztozni!
2017. febr. 7. 03:02
 16/40 A kérdező kommentje:
ne haragudjatok ezekre nem válaszolok.. a kérdésem elméleti volt, valószínűleg nem vagyok terhes mert teszteltem jó sok idő után és negatív lett csak hát nem jön meg. aki normálisan tudott válaszolni és megtudtam hogy ingyenes lenne nekem annak köszönöm a többire meg hadd ne reagáljak inkább! asperger-szindrómával jó hogy nem akar az ember szülni. inkább hagyjatok békén nekem ne mondja meg senki se hogy mi a jó
2017. febr. 7. 09:58
 17/40 anonim ***** válasza:
67%
Ha folyamatosan kimaradozik a menstruációd, akkor mindenképp menj el nőgyógyászhoz. Ő majd megmondja azt is tutira, hogy terhes vagy-e vagy nem. Semmiképp ne hagyd a szerencsére és ne várj sokáig. Ha gond van a hormonháztartásoddal, az komoly gondokhoz is vezethet.
2017. febr. 7. 12:23
 18/40 anonim ***** válasza:
22%

"Az asperger-szindrómádat jó, hogy nem akar az ember szülni".... LOL

Ha ez így lenne, picikém, akkor kb negyed ennyien élnénk a földön.

Javaslom, ne burkolózz ennyire a betegségedbe, lépj túl, nem rákos vagy, nem down-kóros meg egyebek, hogy mindenre ezzel takarózz...

2 gyerekem van, hidd el, együtt lehet ezzel élni.

2017. febr. 7. 12:45
 19/40 A kérdező kommentje:
Én együtt tudok élni de azt nem akarom hogy a gyerek is átélje ugyanazt amit én szóval inkább sosem szülök. Kedveském. Mindenesetre mára megjött.
2017. febr. 7. 13:06
 20/40 A kérdező kommentje:
Ráadásul ha már nem tudsz helyesen idézni akkor inkább ne tedd sehogy, köszi.
2017. febr. 7. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!