Kiknek beszéltetek az abortuszotokról? A szüleitek tudják?
Meg a vetelest sem mondtam el senkinek...
Az abortuszt plane szegyellnem:/
Az en csaladomban nincs tabu
Hal istennek
Errol es sok mas dologrol is nyiltan beszelunk
Anyám tudja, de neki is évekkel később mondtam el. Apám jobb, ha nem tudja.
Nem is tűnt fel nekik, mert sose néztek bele a bankszámlámba. Nem tudom, hasonló helyzetben mit mondanék. Ha lehet, akkor nem közvetlen utalással fizetném a műtétet, így legfeljebb azt látják, hogy kivettem x összeget, de azt nem, hogy mire költöttem.
Hány éves vagy? Ha már dolgozol akkor elég gáz h a szüleid nézegetik a bankszámládat.
Egyébként meg te ismered őket, neked kell tudnod hogy elmondhatod-e vagy ezzel túl nagy konfliktust generálnál otthon, ilyen szempontból az sem mindegy mért döntöttél az abortusz mellett.
Én inkább azt mondom ne mondd el, és mondd azt h valami másra kellett a pénz, vagy ha látják h egy kórháznak utaltak mondj mást h pl. cisztát távolítottak el stb.
Bár ahogy gondolom még fiatal lehetsz és otthon élsz és esetleg közös kasszán vagytok? Így nehéz lesz nem elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!