Ti mikortól beszéltetek a "pocaklakótokhoz" és hogy neveztétek és mit mondtatok neki?
Huhh. Hát én próbálkoztam vele, mert mindenhol azt olvastam, hogy ez jó, és a környezetem felől is szinte elvárás volt...
Nagy monológok sosem voltak felé, nem volt rá késztetésem.
Inkább ilyesmi: "Ízlik a spagetti?, Kicsi már a helyed?, Tetszik neked is Ákos új száma?, Majd ha kijössz adok inni, ha csuklassz...." :)
Cserébe sokat énekeltem, simogattam(a hasamat).
Bogyónak hívtam, mert akkora volt, mint egy kis csipkebogyó, mikor először láttam Uh-n. ;)
Eleinte nemgen beszéltem hozzá, csak ha stressz ért, vagy sirtam vmiért, mert bekeményedett a hasam, mindig nyugtattam, hogy semmi baj, minden rendbe fog jönni es probáltam erővel uralkodni magamon.
Amikor megtudtam, hogy fejjrl lefelé van tizenvalahanyadik hét akkor batman volt :)
Később harmincadik körül adj jelet, mozogj :)
Még később szállj ki a gyomrombol nrm birom már.erre megszűnt a fájdalom.
Amikor tágulást diagnosztizáltak, akkor maradj még, nőjj szépre nagyra.
Amikor már nem birtam a terhességet végképp, akkor arrol beszélgettem neki, hogy nemsokára találkozunk, de jo lesz, a köldökzsinort told el magadtol, nem kell félni, ott vagyok veled.
Vajudás legnagyobb fájdalmában rámszoltak hogy ne feszitsek ellene, a babának nehezebb, esett a szivhang nagyon, akkor bíztattam magamban hogy nyugi, menni fog, csak igy tovább.
Amikor kibujt azt üzentem(valszeg nem voltam magamnál teljesen) o, ne sirj, semmi baj. Erre nem sirt fel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!