Vettesuk el a babankat vagy ne?
Sziasztok, nay vonalakban elmondok mindent hogy tisztabban lassatok es hogy konnyebben tudjatok tanacsot adni. En 26 eves ferfi vagyok, a baratnomet 1eve ismerem o 18 eves es most 6 hetes terhes. Hideg zuhanykent ert a hir mindkettonket. Az anyagi hatterunk nem a legjobb havi 150-170 ezer. Es o meg fuatal is ezert az abortuszt fontolgatjuk nagyon. De annyi helyen olvastuk hogy a kapcsolatok tonkre mentek ez utan es banjak hogy megtettek. Egyszeruen tanacstalanok vagyunk es nem tudjuk mit tegyunk. Vegso elkeseredesben fordultam ehhez az opciohoz valaszokert. Remelem tudtok mondani olyat ami a helyes iranyba terel minket. Szerintetek tartsuk meg?
Elore is koszonom a valaszotokat. Kerem szepen a trollok kimeljenek.
Szerintem az abortusz akkor feldolgozható, ha mindkét fél józanul dönt mellette. Ha kétségeik vannak, eltér a véleményük, megvan rà az esély, hogy tönkreteszi a kapcsolatukat.
A pénzkérdéshez meg fűznék egy kis történetet.
Hivatalban dolgozom. Bejött egy anyuka, egy könyvet keresett, közelező olvasmànyt. Könyvtárban már nem volt meg, és csak az ő gyerekének hiányzott. Jó fej akartam lenni, megnéztem neki a neten, felajánlottam, hogy meg is rendelem a nevére, majd a futárnak fizeti.
Kiakadt, hogy ennyi pénzt ő ki nem ad erre. 1800 ft lett volna mindenestől.
Na, erre gyereket szülni tömény kitolás a gyerekkel. Mert lehet, hogy enni kap, a cipője sem lyukas, de minden téren lemarad a társairól, mint a borravaló.
Az a baj a magzatvédőkkel, hogy magukból indulnak ki.csakhogy nem mindenki tesz meg mindent a gyerekéért. Tucatjával ismerek olyan családokat, akik a végrehajtóval leveleznek, a gyerekre alig jut, de pl.megveszik a sorsjegyet, mert csak a szerencsében bíznak, ahelyett, hogy megoldásokat keresnének. Na, őket nem tette családdá, de még felnõtté sem a gyerek, és nagy valószínūséggel a gyerekeikből is hasonló ember válik. Bocs, ha keményen fogalmazok, de jobb lenne, ha az ilyen nem szaporodna, mert sem az egyénnek, azaz a gyereknek, sem a társadalomnak nem lesz hasznára.
Sziasztok!!!!
Nos a mai nap voltunk nogyogyasznal. Megneztek mi a helyzet ultrahang is volt. De a szivhangot mar nem
Lehetett hallani. Sajnos a baba elment. :(
Nem tudom hogy mit is erzek.
Nem akartuk megtartani. Vagyis nem dontottunk de a rengeteg komment es a temerdek level amit kaptunk az elgondolkodtatott. Koszonom nektek hogy vegig irtatok es hogy erdeklodtetek irantunk. Ez nagyon jol esik nekunk. Nem ismerlek titeket szemelyesen. Sose tudom meg a neveteket de ugy szoritottatok es kerdeztetek a helyzetunkrol mint a sajat csaladtagjaim. Koszonom nektek hogy irtatok es figalalkoztatok.
A döntés a ti kezetekben van. Nem azt kell nézni első sorban, hogy a kapcsolatotokra milyen hatással lenne az abortusz, hanem azt, hogy el tudtok e tartani tisztességesen egy gyereket vagy sem. Havi 150-170 ezer ft egyszerűen kevés erre.
Én biztosan nem szülném meg a nagy semmire. Mert bocs de ebből a pénzből ti mondjuk elvagytok ketten, ha nem 100 ezres albérletben laktok, és még így sem költekezhettek felelőtlenül, örülhettek ha egy keveset meg tudtok takarítani, de egy harmadik emberre már kevés ez a pénz.
A gyereknek meleg fűtött, élhető otthon kell, normális kaja kell, tápszer, ruhák, mert főleg az elején hamar kinövi őket, nem árt játékokat venni neki, pelenka is sok pénz stb stb. De ti tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!