Vettesuk el a babankat vagy ne?
Sziasztok, nay vonalakban elmondok mindent hogy tisztabban lassatok es hogy konnyebben tudjatok tanacsot adni. En 26 eves ferfi vagyok, a baratnomet 1eve ismerem o 18 eves es most 6 hetes terhes. Hideg zuhanykent ert a hir mindkettonket. Az anyagi hatterunk nem a legjobb havi 150-170 ezer. Es o meg fuatal is ezert az abortuszt fontolgatjuk nagyon. De annyi helyen olvastuk hogy a kapcsolatok tonkre mentek ez utan es banjak hogy megtettek. Egyszeruen tanacstalanok vagyunk es nem tudjuk mit tegyunk. Vegso elkeseredesben fordultam ehhez az opciohoz valaszokert. Remelem tudtok mondani olyat ami a helyes iranyba terel minket. Szerintetek tartsuk meg?
Elore is koszonom a valaszotokat. Kerem szepen a trollok kimeljenek.
Sok csacsiságot olvastam a hozzászólások közt.
Játékok, meg Domestos, meg mit tudom én, mi minden felsorolva, több 10.000 Ft.- nak felszámolva.
Szerintem életében nem látott babát, aki ilyeneket írkál.
Vagy ha látott is, szeretet helyett tárgyakat adott neki, mert nem tudja, mi a szeretet.
A Domestoszon akadtam ki legjobban. Már mindenki tudja, hogy egy életre allergiás lesz a gyerek a sok fertőtlenítéstől.
Minek írkál, akinek halvány gőze sincs?
"A család a gyermektől lesz azzá. Lehet szépíteni, de aki ezt próbálja tagadni, azzal további beszélnivaló nincs, mert egy csaló. " - aki meg ilyent mond, az egy elmebeteg diktátor, akit meg kell állítani...minél hamarabb, annál jobb.
Ugyan már, mi a fenének képzeled magad, hogy meg mered mondani, hogy mi család és mi nem az???? Doki látott már????
Kedves 107! Valószínűleg nem jól figyeltél a főiskolán, mert a nukleáris családnak 3 típusát különböztetjük meg:
1. Házaspár
2. Házaspár gyerekkel
3. Egy szülő gyerekkel
Gratulálok, ma tanultál valamit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!