A párom nem akarja megtartani a gyereket most mit tegyek?
Gyerek kérdésben nincs kompromisszum. Ha te akarsz mindenképp, ő meg semmiképp sem, akkor nem lehettek együtt boldog és elégedett pár sajnos.
Vagy megvarod, hátha változik a véleménye, ha van turelmed. Egy férfit annyira nem szorítja az időt, mint egy nőt.
szép dolog az önfeláldozás, de szerintem van egy ésszerűségi határ. gondozhatja a beteg testvérét egy életen át is és közben önmagát teszi tönkre.
Ne haragudj, de ha egész életében ezt csinálja, akkor mi a csudát akar az élettől?! Most nézhetnéd a baba szemszögéből is a dolgot: Apukám, szeretne de megölnek engem mert vagy egy aspergeres nagynénim, akinek kell a segítség?! Lehet cinikus mindez de a jelen állapot szerint ez a helyzet.
Soha ne mondj le a gyerekről egyetlen nő miatt sem!
Ha Te akarod,de Ő nem akkor mindenképp szakítanotok kell.
Keress egy normális nőt magad mellé!
13!
Miért csinál hülyeséget?
Nem mindeki akár gyereket.
18!
Nem hát. Mondjuk ha ebben a történetben én lennék a nő, akit az akarata ellenére szülésre akár kényszeríteni, meg a másnapot se kellene mellettem töltenie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!