19éves vagyok 6,5hetes terhes (párom 22van munka+albérlet, Ő tudja hogy várandod vagyok azt mondta ha szeretném tartsuk meg) családom vallásos biztos hogy a babát szeretnék, de van abortusz kaparás nélkul.8hetes tabletta . Mit tegyek?
Ha érettebb lennél a korodnál, nem estél volna teherbe és tudnád hogy négy honap munkaviszony loszr.
Plusz nem vagyok idiota, mert itthon nincs ab.tabletta!
Tudom h kulfoldon igen, de az olyan 250 000 korul van.
Lathatoan valami nincs rendben veled.
Irni nem tudsz, osszevissza hablatyolsz.
4 honap munkaviszony semmire sem eleg.
11 osztaly nem olyan nagy ugy, ne haragudj.
Az en baratnom is 19 evesen esett teherbe. Nem mondom, hogy konnyu volt neki, el is valtak. De a gyereket felnevelte becsuletesen, mar o is 20 eves. Nem keves lemondassal jart neki.
Szerintem egy no elsosorban maganak szuli a gyereket, nem pedig a parjanak. A no dontese, mivel o hordja ki a gyereket, o szuli meg, o gondozza. Persze, az nyilvan nem art, ha az apa ebben tamogatja, de szerintem ugy nem szabad gyereket vallalni, h abban bizunk, h ott a parunk. Ha ugy gondolod, h egyedul is menne es tudnal rola gondoskodni, akkor vallald be.
amugy en a hleyedben nem tennem, m sajat biztos anyagi hatter nelkul, a szulok nyakara tuti nem szulnek.
Már bocs, tudom, hogy kicsit OFF, de tényleg arra vagy büszke, hogy kijártad az általánost???
És ebben a szellemben akarod a gyerekedet nevelni???
Pont ez a baj,hogy te,de a még butábbak is...
Nem kell agyoniskolázottnak lenni ,de első osztályban 6-7évesen nem tanultál meg írni sem. A gyereket hogyan fogod bármire tanítani? Vagy a vallásos családban jó ha h.lye is,mint az anyja? Nem az a gond,ha valaki nem diplomás vagy szakképzett,hanem az,ha mellé nincs semmi esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!