Egy egészségügyben dolgozó, ha hozzáfér egy abortuszos lelethez, abból kideríthető, hogy szedett-e fogamzásgátló tablettát az adott személy, mialatt megfogant a terhessége?
Én sem értem, minek akarsz vele kibékülni, ha láthatóan ennyire nem bízol benne.. Ha valóban szeretnéd és helyre akarnám hozni, akkor nem azzal kezdenéd, hogy a leleteiben akarsz turkálni, hanem mondjuk mellette lennél az abortusznál.. Másrészt szerintem is logikátlan a story, mert ha direkt nem szedte a foggatlot nyilván szerette volna a gyereket! De mivel nem akarja megtartani, ezért mi értelme lett volna a kiváltott gyógyszert nem beszedni? Hogy most meg mehessen abortuszra? Szerintem nem lehet túl kellemes érzés egy ab.
Én tesóm is gyógyszer mellett fogant, ritka, de előfordul, úgyhogy szerintem nem kéne askalodnod, mert bizony lehet hogy szedte a gyógyszert és úgy lett terhes. Meg egyébként sem értem mi értelme lenne hazudnia..
Amúgy pedig itt senki nem öl meg senkit! Ha a kérdező barátnője foggátló mellett terhes lett, akkor miért ne dönthetne úgy, hogy nem tartja meg?! Hisz nyilván nem akart gyereket, azért szedte a gyógyszert. Szíve-joga eldönteni mit kezd a testével! És egy kapcsolat jóban-rosszban! Vagyis egyáltalán nem kell a kerdezot letamadni, ha ő valóban szereti a lányt és vele akar lenni, akkor ebben a helyzetben is mellette lesz. Ennyi..
Na még egy pasi aki a csajra lőcsöli a védekezést. Ha nem akarsz gyereke, használj gumit, ugyanis tényleg van minimális esélye még gyógyszer mellett is a terhességnek. Ja hogy az kényelmetlen? Mert a csajnak nem kényelmetlen napi szinten hormonokkal terhelni a a szervezetét, vagy abortuszra menni? (csak csöndben jegyzem meg: ha ennyire nem bízol a csajban még inkább használj gumit, ugyanis létezik olyan hogy nemi betegség)
Egyébként: Kib*szott gusztustalan, hogy rá akarod venni az unokatestvéredet hogy kiadja neked egy beteg adatait. Szakmai és emberi nulla ha megteszi, akinek semmi keresnivalója az egészségügyben. A csaj meg jobban jár ha megszabadul egy olyan alaktól amilyen te vagy kérdező.
Te beteg vagy pszihopata komolyan
Biztam benne hahaha ez vicces felnott ferfi bemondasos alapon elhisz barmit ez jo
Megolik a gyereked gratilula es ehez te tapsolsz
Bizz magadban legkozeleb nemi herpeszt kapsz ajandekba egy notol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!