Szerintetek mit tegyek?! Többi lent!

Figyelt kérdés
Kiderült hogy terhes vagyok mind a ketten kint élünk külföldön dolgozunk egy görbe estén nem védekeztünk meg sokat is.ittunk vártam a várt napot de se emi nem volt pár nap után csináltam tesz tett többet is mind pozitív lett én nagyon őrültem neki el mondtam a páromnak akivel már 1 éve eggyütt vagyunk és nem őrült neki azt mondta vette sem el mert ő még nem akarja meg ő élni akar 34 évesen ! Én fiatal ab vagyok 22 de én nagyon szeretném a kicsit de egyszerűen a párom nem minden áron azt akarja hogy vetessem el ! Szüleim nek el mondtam apukám nagyon őrült neki.De.sajnos.anyagilag nem tudnak minket támogatni De nem várom.is el tőle párom is dolgozik nem keres rosszul meg tudnánk oldani szépen van lakásunk.is minden ,de ő fél tőle se hogy se.tudtam rá venni hogy tartsuk meg az mondta hogy meg tartom a babat akkor ő világ megy elhagy minket rá se bírna nézni a gyerekre stb. Szöveget nyomta napokon át csak sírtam gondolkoztam stb. Nem tudom most mit is tegyek ?! Légyszíves bántó meg jegyzést nem szeretnék mert padlón vagyok nagyon! Hogyan vehetném rá ??
2016. okt. 28. 13:21
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
63%

"Persze, hogy joga van. Jobban is jár a kérdező."

Na igen. A kérdező jobban jár. És a gyerek?

Lehet, hogy velem van a baj, de én úgy gondolom, hogy egy gyereknek elsősorban ahhoz van joga, hogy szerető családban szülessen meg. Ahol várják. Ahol nyugodt, jó élete lesz.

Én legalábbis baromira nem szeretnék oly módon a világra jönni, hogy apám nem akart, de anyám még azért is.

Habár az én apám meghalt, mikor 10 éves voltam, és a hiányát nagyon nehezen tudtam feldolgozni, de legalább az első 10 évemben volt apám, aki szeretett, foglalkozott velem, fontos voltam neki. Az ő emléke segített túllépni a nehézségeken.

Nem is tudom, hogy éltem volna meg, hogy egyáltalán nem lett volna apám.

2016. okt. 30. 11:29
 32/36 anonim ***** válasza:
40%

Itt nem arról van szó, hogy kérdező meg csakazértis.

A kárdező családja erkölcsileg mellette áll, probléma esetleg csak anyagi természetű lehet, azzal meg meg lehet bírkózni.

A gyereket szeretnék. Azt érezné. Még az apja is fölébredhet, felnőhet idővel. Ennek a gyereknek ez jutott. Mint másik gyereknek az egykeség, a mind a két szülő autóbalesetbeni halála, valamelyik halálos betegsége, vagy az örökbefogadás.

2016. okt. 30. 13:53
 33/36 anonim ***** válasza:
59%
"Még az apja is fölébredhet, felnőhet idővel." - szerintem nagyon is ébren van... csak nem a babák körül forog számára a világ, nem gondolja azt, hogy az élete fő célja a gyereknevelés lenne...
2016. okt. 31. 12:16
 34/36 anonim ***** válasza:
23%

Mutasd meg neki ezt a videót, nagyon meggyőző lehet szerintem!

https://www.youtube.com/watch?v=LxsCajDq5tk

2016. nov. 1. 16:29
 35/36 anonim ***** válasza:
66%
#34, valóban... én az 5. másodpercben nyomnám ki, de azalatt a 90%-os eltökéltségemből simán 101% lenne, hogy nekem ugyan nem kell... rühellem a "visszautasíthatatlan ajándékok" minden formáját... meg a hittérítést pláne...
2016. nov. 1. 17:48
 36/36 anonim ***** válasza:
42%
#34: ...from me to God... subject: return to sender...
2016. nov. 1. 22:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.