Szerintetek mit tegyek?! Többi lent!

"Persze, hogy joga van. Jobban is jár a kérdező."
Na igen. A kérdező jobban jár. És a gyerek?
Lehet, hogy velem van a baj, de én úgy gondolom, hogy egy gyereknek elsősorban ahhoz van joga, hogy szerető családban szülessen meg. Ahol várják. Ahol nyugodt, jó élete lesz.
Én legalábbis baromira nem szeretnék oly módon a világra jönni, hogy apám nem akart, de anyám még azért is.
Habár az én apám meghalt, mikor 10 éves voltam, és a hiányát nagyon nehezen tudtam feldolgozni, de legalább az első 10 évemben volt apám, aki szeretett, foglalkozott velem, fontos voltam neki. Az ő emléke segített túllépni a nehézségeken.
Nem is tudom, hogy éltem volna meg, hogy egyáltalán nem lett volna apám.

Itt nem arról van szó, hogy kérdező meg csakazértis.
A kárdező családja erkölcsileg mellette áll, probléma esetleg csak anyagi természetű lehet, azzal meg meg lehet bírkózni.
A gyereket szeretnék. Azt érezné. Még az apja is fölébredhet, felnőhet idővel. Ennek a gyereknek ez jutott. Mint másik gyereknek az egykeség, a mind a két szülő autóbalesetbeni halála, valamelyik halálos betegsége, vagy az örökbefogadás.

Mutasd meg neki ezt a videót, nagyon meggyőző lehet szerintem!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!