Szerintetek mit tegyek?! Többi lent!
Ha nem akar gyereket, akkor sehogy. Ha most rábeszéled akkor majd otthagy a harmadik átsírt éjszaka után.
Azt döntsd el, hogy egyedül tudod/akarod vállalni a babát vagy sem.
Ilyen esetben azt tudom ajánlani, hogy tartsd meg!
Sose tudnád magadnak sem megbocsájtani, ha elveteted. De neki sem, hogy erre kényszerített! Így a kapcsolatnak befellegzett, mert nem tudsz majd túllépni rajta, hogy addig zsarolt, amíg elvetetted a babádat. Aztán a végén se gyerek, se pasi.
Ha te most eldöntöd, hogy felneveled egyedül, és vállalod ennek minden terhét, akkor innentől már a pasid döntése, hogy te kellesz-e neki a gyerekével együtt, vagy egyikőtöket sem kap meg. Ha inkább "világgá megy", akkor téged sem szeretett, és nem kár érte.
De kétszer is gondold meg, mit döntesz, mert soha többé nem lesz visszaút, és nem könnyű egyedülálló anyának lenni. A gyerektartásra igényt tarthatsz, de másra nem. Senki sem lesz, aki pl. egy fél órára átvegye tőled, ha beteg, vagy ha te betegedsz le, stb. Nincs ott mellettetek egy apa.
Arra szerintem egyáltalán ne számíts, hogy meggondolja magát, és veled marad, aztán boldogan nevelitek a közös gyereket. A legkisebb vitánál is a fejedhez fogja vágni, hogy ő ezt az egészet nem akarta.
Igen. Nekem is ez jutott eszembe hogy mennyire szerethet ha ezt mondja? Kvazi Fenyeget Es Erzelmileg Zsarol, nyomast helyez Rad! Ez NEM szeretet es szerelem. Ugy latszik nincsenek igazi erzelmek! Sajnalom! Igy meg vegkepp megtartanam, o meg menjen amerre lat. Ilyen ember ne is maradjon! Minek van veled ha nem is szeret?! A gyereked aki szeretni fog ot meg old meg miatta??!! Ez miatt??
Az en parom se akart nagyon gyereket de mikor kiderult ha oromebe meg el is sirta magat! Es imadja a fiat! Azt mondta nekem barhogy dontok a terhesseggel kapcsolat O tamogat! Es ez nagyon fontos! Ez az igazi Szeret es Szerelem! Nem az ahogy a parod reagalt!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!