Szerintetek mit tegyek?! Többi lent!

Figyelt kérdés
Kiderült hogy terhes vagyok mind a ketten kint élünk külföldön dolgozunk egy görbe estén nem védekeztünk meg sokat is.ittunk vártam a várt napot de se emi nem volt pár nap után csináltam tesz tett többet is mind pozitív lett én nagyon őrültem neki el mondtam a páromnak akivel már 1 éve eggyütt vagyunk és nem őrült neki azt mondta vette sem el mert ő még nem akarja meg ő élni akar 34 évesen ! Én fiatal ab vagyok 22 de én nagyon szeretném a kicsit de egyszerűen a párom nem minden áron azt akarja hogy vetessem el ! Szüleim nek el mondtam apukám nagyon őrült neki.De.sajnos.anyagilag nem tudnak minket támogatni De nem várom.is el tőle párom is dolgozik nem keres rosszul meg tudnánk oldani szépen van lakásunk.is minden ,de ő fél tőle se hogy se.tudtam rá venni hogy tartsuk meg az mondta hogy meg tartom a babat akkor ő világ megy elhagy minket rá se bírna nézni a gyerekre stb. Szöveget nyomta napokon át csak sírtam gondolkoztam stb. Nem tudom most mit is tegyek ?! Légyszíves bántó meg jegyzést nem szeretnék mert padlón vagyok nagyon! Hogyan vehetném rá ??
2016. okt. 28. 13:21
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
69%
Én megtartanám a babát. Nem hiszem, hogy bármivel rá tudod venni, hogy ő is akarja, ez sajnos nem így működik. De gondolj bele, hogy mennyire szerethet téged, ha azzal fenyeget, hogy elhagy, ha megtartod a babát. Az ő "hibája" is, hogy teherbe estél, támogatnia kéne.. Szerintem apuka menjen, baba maradjon. Persze ha állsz úgy anyagilag, hogy ne kerüljetek az utcára és ne haljatok éhen..de úgy gondolom mindent meg lehet oldani. A lényeg, én biztos nem vetetném el. Drukkolok, hogy minden jól alakuljon.
2016. okt. 28. 13:24
 2/36 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem akar gyereket, akkor sehogy. Ha most rábeszéled akkor majd otthagy a harmadik átsírt éjszaka után.

Azt döntsd el, hogy egyedül tudod/akarod vállalni a babát vagy sem.

2016. okt. 28. 13:26
 3/36 anonim ***** válasza:
67%
Sehogy. Ha ennyire elzárkózik nem is érdemes megpróbálni. Választhatsz hogy vagy egy olyannal maradsz aki arra "kényszerìt" hogy megöless a babádat és amúgy sincs rá garancia hogy boldogan éltek míg meg nem haltok, vagy otthagyod, megszülöd azt aki mìg élsz vélhetően a legfontosabb ember lesz az életedben, plussz mivel még fiatal vagy
 4/36 anonim ***** válasza:
61%
Folyt.: biztos találsz mást
 5/36 anonim ***** válasza:
71%

Ilyen esetben azt tudom ajánlani, hogy tartsd meg!

Sose tudnád magadnak sem megbocsájtani, ha elveteted. De neki sem, hogy erre kényszerített! Így a kapcsolatnak befellegzett, mert nem tudsz majd túllépni rajta, hogy addig zsarolt, amíg elvetetted a babádat. Aztán a végén se gyerek, se pasi.

Ha te most eldöntöd, hogy felneveled egyedül, és vállalod ennek minden terhét, akkor innentől már a pasid döntése, hogy te kellesz-e neki a gyerekével együtt, vagy egyikőtöket sem kap meg. Ha inkább "világgá megy", akkor téged sem szeretett, és nem kár érte.

De kétszer is gondold meg, mit döntesz, mert soha többé nem lesz visszaút, és nem könnyű egyedülálló anyának lenni. A gyerektartásra igényt tarthatsz, de másra nem. Senki sem lesz, aki pl. egy fél órára átvegye tőled, ha beteg, vagy ha te betegedsz le, stb. Nincs ott mellettetek egy apa.

Arra szerintem egyáltalán ne számíts, hogy meggondolja magát, és veled marad, aztán boldogan nevelitek a közös gyereket. A legkisebb vitánál is a fejedhez fogja vágni, hogy ő ezt az egészet nem akarta.

2016. okt. 28. 13:28
 6/36 A kérdező kommentje:
Azt módja szeret meg hogy ő mindent meg tenne értem hogy boldog legyek de ő már.benne van abba az időbe hogy apa legyen annyira tragédiának fogja fel és meg mondtam neki ha benne lennék kapcsolatunk meg lenne számolva és én sem úgy viszonyulnék ő hozzá családja még nem tudja a.hirt de remélem hogy ők meg értetik vele hogy ez egy kicsi élet ami kettőnk szerelméből lett és mme egy probléma úgy érzem nem tudnám végig csinálni.És mind ezen át menni és jöjjek vissza mit ha semmi nem történ volna
2016. okt. 28. 13:36
 7/36 anonim ***** válasza:
67%
Itt nincs mit gondolkodni a pasin, annak a kapcsolatnak vége. Ha megtartod, akkor azért, mert elhagy, ha nem tartod meg, akkor Te utálod meg őt. Minél előbb lelépnék tőle, szó nélkül. Csak azt kell eldöntened, meg tudod-e tartani a babát. Ha egyedül is el tudod tartani, mindenképpen tartsd meg, nem bánod meg. Apuka meg fizessen, aztán ha nem akarja látni, hát nem kell. Nem is értem az ilyen embereket. A szex igen, a védekezés nem, aztán meg megsértődnek a terhességen. Mintha ő nem lett volna ott.
2016. okt. 28. 13:40
 8/36 anonim ***** válasza:
73%

Igen. Nekem is ez jutott eszembe hogy mennyire szerethet ha ezt mondja? Kvazi Fenyeget Es Erzelmileg Zsarol, nyomast helyez Rad! Ez NEM szeretet es szerelem. Ugy latszik nincsenek igazi erzelmek! Sajnalom! Igy meg vegkepp megtartanam, o meg menjen amerre lat. Ilyen ember ne is maradjon! Minek van veled ha nem is szeret?! A gyereked aki szeretni fog ot meg old meg miatta??!! Ez miatt??

Az en parom se akart nagyon gyereket de mikor kiderult ha oromebe meg el is sirta magat! Es imadja a fiat! Azt mondta nekem barhogy dontok a terhesseggel kapcsolat O tamogat! Es ez nagyon fontos! Ez az igazi Szeret es Szerelem! Nem az ahogy a parod reagalt!!

2016. okt. 28. 13:41
 9/36 anonim ***** válasza:
56%
Látom, hogy Te abban reménykedsz, majd meggondolja magát. De nem fogja. Legfeljebb veled marad 1 évig még, utána lép le. Tudom, hogy nehéz, de menj, amíg még fiatal vagy! Ez a pasi nem érdemli meg a kitartásod, mert semmit nem ad cserébe.
2016. okt. 28. 13:41
 10/36 A kérdező kommentje:
Nem hülye gyerek én mindent fel adnák érte.én minden be támogat am és mellete álltam segítette mindent meg adtam neki és ilyen szöveget dobot el hogy ha szeretem akkor tegyem azt amit ő mondott és utána boldogabbnál életünk lesz tudjátok én végsőkig el mennék gyerekem boldogságáért akar milyen helyzetben is csak csalódtam benne azt hittem felelőség tudatos ember aki teli van szeretettel meg minden és.még mindig nem fogom fel hogy erre választás elé késztet !
2016. okt. 28. 13:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!