Butaság ilyen helyzetben megtartani a babát?

Figyelt kérdés

Két hónapja járok egy férfival, eddig minden jól alakult, de most kiderült, hogy terhes vagyok. A mi hibánk, részegen egyetlen egyszer nem védekeztünk, és tessék. Ő örül neki, azt mondja tartsuk meg, de nem tudom ennyi idő után tényleg bele merjünk-e vágni. Annyira nem vagyunk fiatalok, én 25, ő 30, mindketten dolgozunk, anyagi háttér adott, de akkor is nagyon korai az egész. Félek, hogy pár hónap múlva kifullad a kapcsolat, és egyedül maradok a terhességgel és a babával is.

Tanácstalan vagyok? Ti mit tennétek?

2016. okt. 5. 10:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan megtartanám :)
2016. okt. 5. 18:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én ugyanilyen helyzetben vagyok/ voltam. 3 hónap ismeretség után lettem terhes. Nem védekeztünk, mert hormonzavarom van, egy évben háromszor menstruálok, járok ezzel orvoshoz, és azt mondta, hogy vagy nem is lehetek terhes vagy csak nagyon nehezen, erre egyből az lettem.. A párom nagyon akarta a babát, mert ő már akkor is nagyon szeretett engem, és gondolkodtam a dolgon, de mikor 8 hetesen elmentem ultrahangra és láttam, hogy már van kis keze, kis lába akkor jöttem rá, hogy képtelen vagyok elvetetni, még ha szétmegyünk az se érdekel, mert a gyerekem. És az is közre játszott, hogy nekem lehet így már tényleg nem lehetne később. Azóta is együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, 1 hónap múlva születik a kisfiúnk. :)
2016. okt. 7. 10:06
 13/15 anonim ***** válasza:

hát, mi sem kifejezetten terveztük a babát, és a kapcsolatunk is meglehetősen viharos volt előtte, ráadásul a fogantatáskor volt kb az egy éves évfordulója hogy egyáltalán megismertük egymást.

amikor kiderült a terhességem kvázi nem is voltunk egy pár, de amikor elmondtam neki hogy pozitív lett a teszt, akkor azonnal azt mondta hogy vállalja a felelősséget, hiszen mégis csak az ő gyereke.

2 hét múlva szülök, egyre lelkesebb, és érzem hogy a lehető legjobb döntés volt. egyébként nem fordult meg a fejemben az abortusz, hála az égnek megvannak hozzá a körülményeim hogy akár egyedül is felneveljem, és a korban is jócskán bennevan már mindkettőnk. ismerem magamat: ha folyton tervezgetek és várok hogy mikor legyen gyerekem, akkor lehet hogy soha nem lesz.

a végén majd rájössz hogy a lehető legjobb döntést hoztad azzal hogy megtartottad.

2016. okt. 7. 12:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Rokonom járt így. Azóta már fél éves a kisfia, a család szeme fénye, az apukával együtt vannak, jól vannak. A rokonom is nagyon beijedt, de nem lett volna szíve elvetetni a saját babáját.
2016. okt. 8. 06:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Anyám pont 2 hónapja volt együtt apámmal, amikor ugyanebbe a helyzetbe került. Elvetette, pont azért amit te is mondasz. Nagyon megbánta. Ma is együtt vannak, már 25 éve.
2016. okt. 8. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!