Mikor ad hivatalos papírt a nőgyógyász a terhességmegszakításhoz?
Pozi teszt után rögtön ad? Vagy, ha már lát petezsákot, vagy, ha embriót lát?
Mert nem mindegy, hagy hat hetesen már meg lehetne csinálni vagy egyéb procedúrák miatt leghamarabb 8 hetesen.
Kérem a megrögzött abortuszellenesek kíméljenek meg egy lelki válságban lévő nőt...
Meg kell várni míg van pulzálás.Erre azért van szükség,mert előfordul,hogy spontán elvetél ez idő előtt.Akkor meg feleslegesen küldözgették ide-oda.
Egyébként egyszerűbb a védekezés,mint utána a nyavalygás.(Tudom,tudom...gyószer mellett fogant.)
Nincs ebben semmi furcsa vagy durva.
ÉLŐ terhességen van csak mit megszakítani.
Amíg nem él, mit szakítsanak meg?
Nem minden pozitív tesztbôl lesz terhesség.
Kértem, hogy ne kommenteljenek olyanok, akiknek ezt nem veszi be a gyomruk, mert nem vagyok jó állapotban.
nem gyógyszer mellett fogant, azt nem szedhetek... Óvszeres védekezés mellett történt a baleset. Ezután elmentem esemény utáni tablettáért, de mivel ott megmérték a vérnyomásomat és 170/110 volt nem vehettem be. Legalábbis ezt tanácsolták, ha el akarok kerülni egfy esetleges agyvérzést...
Ja tényleg, ő az!
Melyik komment nem tetszik? Mindegyik csak tényt írt le: egy terhesség megszakításhoz egy élő (vagy több élő, mert hogy ilyen is van) ember kell, akinek már dobog a szíve. Mint a már megszületett gyerekeidnek. Vagy neked. Ezt nem hiszem, hogy nehéz megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!