Budapesten van gyors és jó magán nőgyógyász?
Figyelt kérdés
sürgősen abortuszra kellene mennem, de ahol lakom, 10 nap múlva vizsgálnak meg megint és csak utána jön a vérvétel, altató orvos, és az ilyen szokásos dolog ... addigra lehet kicsúszok az időből, sajnos összejött egy baba, nem terveztem, de most lépnem kell, mert háttere nincs, hogy vállalhassam, 6-7 hetes terhes vagyok ... javasolnátok? nekem sürgősen kellene olyan magánorvos, aki fogad és, ha úgy adódik napokon belül meg is tud műteni! előre is köszönöm!2015. aug. 6. 16:11
1/7 anonim válasza:
Magánorvos ide vagy oda, a hivatalos procedúrán akkor is túl kell esned. Tehát például a védőnőt és a családsegítőt nem "úszhatod" meg.Ha 6-7 hetes vagy, akkor a 10 nap sem gáz, beleférsz még az időbe. De: magándoki is elég drága és ehhez jön az abortusz 30.000 HUF-os díja. Talán mondjuk, ha magánklinkára mennél...akkor ki lehetne hagyni a hivatalos dolgokat. De az meg olyan drága, hogy nem tudnád kifizetni.
2/7 anonim válasza:
Jah azt remélem kiszűrted a válaszomból, hogy a magándoki általában közkórházban végez ilyen műtétet, tehát a pár nap az így elég lehetetlen. Csak magánkkilikán látnék erre esélyt.
3/7 anonim válasza:
Magánkórházban sem végeznek úgy abortuszt hogy valaki ndmem ment végig a szokásos procedúrán. Allj neki mielőbb!
4/7 anonim válasza:
pedig megfeleo vedekezesre kene egy kis penzt gyujteni....
Akkor nem kene maganklinika tobb tiz ezerert
5/7 anonim válasza:
Robert Károly maganklinika...a hivatalos utat bem uszod meg,de nem húzzák at idot.Minden orvosuk jo,a nővérek kedvesek
6/7 anonim válasza:
1,2 vagyok. Köszönöm! A magánkórházban nem voltam biztos, hogy ott hogyan megy a dolog. Bár...attól még nem tartom lehetetlennek, hogy van az a pénz, amiért hajlandók arra, hogy csak "úgy", a hivatalos procedúra nélkül is elvégezzék. De lehet, hogy rémeket látok...
7/7 anonim válasza:
Alapvetően ugyanaz az eljárás, mint az államiban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!