Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ilyenkor ingyenes az abortusz,...

Ilyenkor ingyenes az abortusz, ha az orvos hibájából kell menni?

Figyelt kérdés
Nem írta fel a nőgyógyász az esemény utánit, hiába mondtuk neki. Azt mondta, hogy nincs petérés 0 a terhesség esélye. Ilyenkor ingyenes az abortusz? Belehet perelni az orvost?
2016. szept. 17. 15:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolso!

Beperelheti, ha akarja, mert egy abortuszon Kell âtesnie, amit ő megakart akadályozni, h lètre jojjon..es akarmemnyire jol csinaljak barmikor eshet egy kivetel akinek utana nem lehet gyereke stb..

Csak hát igen.. eleg valoszinu h elvesztenè mivel akkor elmehetett vna masik orvoshoz, h irja fel mas!

2016. szept. 18. 08:49
 22/26 anonim ***** válasza:
83%
Ha nagyon szeretnél, elmehetsz egy (vagy több) ügyvédhez tanácsot kérni. De mialatt ezzel foglalatoskodsz, egészen biztos, hogy kicsúszol az időbe. Ha egyáltalán elvállal valaki, az évekig, de legalábbis hosszú hónapokig tartó procedúra lehet. Megmondom őszintén, jogot végeztem, nem praktizálok mert más területen helyezkedtem el, de nem adnék sok esélyt ennek a pozitív végkimenetelére. Ez egyébként hasonló sztori, mint hogy bizonyos orvosok nem végeznek abortuszt. Akkor te bepereled mert nem végezte el, ezért te nem tudtad elvetetni a magzatot? Nem. Te ilyenkor megköszönöd és elmész máshoz. A másik meg, hogy simán lehet, hogy bevetted volna a gyógyszert, és mégis hatástalan marad. Az abortusz tuti nem lesz ingyenes, a helyedben most ezzel nem foglalkoznék, hogy miért, ha el akarod vetetni, akkor mielőbb tedd meg a szükséges lépéseket!
2016. szept. 18. 11:25
 23/26 anonim ***** válasza:
51%
* kicsúszol az időből, bocsánat, elírtam
2016. szept. 18. 11:25
 24/26 anonim ***** válasza:
49%

Minden fejlett nyugati orszagban 15 eu kaphato patikaban es drogeriaban recept nelkul.

Otlet ha nyugaton jarsz vegyel 1/3 darabot magadnak vesz esetere.

Masik tip konyorgom vedekezz normalis modszerel pl huvelygyuru gyogyszer hormonos tapasz vagy hormonos spiral ami nem szakad ki

Total megalazo szex utan gyogyszerert menni

2016. szept. 18. 21:43
 25/26 anonim ***** válasza:
79%

Mégis mivel bizonyítanád a bíróságon, hogy egyszer történt "baleset" és attól lettél terhes?

Miért nem kerestél fel egy másik dokit? Ne haragudj, de ez nem az orvos hibája.

2016. szept. 18. 22:34
 26/26 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos ebben az elcseszett rendszerben nem az a legszomorúbb hogy nem tehetsz semmit hanem hogy a hülye orvos egyáltalán megteheti ezt. Ez olyan mintha nem adna a cukorbetegnek inzulint mert "úgysincs esély mostanában a rohamra". Úgy tudtam az orvos köteles felírni, ez nem abortusz hogy etikai kérdés legyen, ez egy tabletta ami kilök egy sejtet.

Sajnos tényleg nem tudod bizonyítani, itt neked kell bizonyítani hogy mi nincs, nem a dokinak hogy felírta, szép világ is lenne. Itt tényleg csak azt tudod tenni hogy lenyeled a békát :(

Aki szerinte meg nem tud védekezni, nekünk is volt hogy elszakadt az óvszer, még szüleimmel éltem, anyám úgy tanított hogy szóljak mert csak nagyobb baj lett, aznap (péntek) délután hazaért, szóltam, és 4.(!!!) helyen ahova átirányítottak végre megtaláltuk hogy hétköznap 8-14-ig van rendelés (ki a nátha ér rá ilyenkor?) majd először a nővér rosszmájúan közölte hogy jöhettünk volna előbb is (mire anya közölte hogy sajnos a munkahelyéről nem mehet el ilyen miatt) ezután odaadták a receptet mert a doki előre írt jópárat az ügyelet idejére.

2016. szept. 18. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!