Ilyenkor ingyenes az abortusz, ha az orvos hibájából kell menni?
Ezt bizonyítanod lehetetlen, a párod tanúvalllomása ehhez nem lenne elég. arról nem is beszélve, hogy rengeteg kérdést felvet.
1.Miképp bizonyítod, hogy a nem kívánt terhesség az akkori időpntban jött létre és a doki mulasztása miatt fogant meg és nem pár nappal később teszem azt.
2.Miért nem jelezted az orvos felettesének ott helyben a problémádat, illetve miért nem kerested azonnal a betegjogi képviselőt, aki ha csak heti egy napon is fogad, a telefonszáma biztosan kint van.
3. Miért nem kerestél fel másik orvost, ha már végképp mindenhol falakba ütköztél, kizárt hogy ne lenne elérhető nőgyógyász aki segít, mikor sürgető a helyzet, pláne ha tudod, hogy esemény utáni tabletta nélkül gond lehet.
Sorolhatnám még a végtelenségig, de minek. Továbbá és nem utolsó körben, egy személyes kíváncsiságból fakadó kérdés: Hogy a viharba nem csaptál akkora irdatlan patáliát, ha tudtad, hogy jogos a kérésed és úgy vélted ezen múlik minden, hogy a doki a nevét is elfelejetse és azonnal intézkedjék, csak hogy szabaduljon tőled? Ha én abortusz tablettáért indulnék (ami még nem fordult elő, de biztos adódhatna az a helyzet), az biztos, hogy nem jönnék el el nélküle.
Nem ítélkezem, csak hihetetlen mód életszerűtlen a helyzet és bár nem az énn tippem lesz a mérvadó, ha mégis saccolnék, 99%-ra lőném be azt, hogy ennek a bizonyíthatósága, nopláne egy esetetleges elmarasztalás és kártérítés esélytelen.
Mi az,hogy nem írta fel??
Én eddig kétszer mentem életemben,mindkétszer ügyeletre,gond nélkül felírták!
Tudom nem vígasz,de én a helyedben addig mentem volna,amíg valaki fel nem írja!
Nem hiszem, hogy bármit is tudnál hitelt érdemlően bizonyítani.
Egyébként ha számomra fontos a gyógyszer és az egyik orvos nem írja fel, akkor elmegyek egy másikhoz. Ezt a felelősséget nem kell másra hárítani.
Szia.
SAJNOS, tenyleg necces az ugy, akI beszol, annak annyit h barki hibazhat, de ok belattak es gyogyszerert mentek, masok annyit sem tesznek.
Ne vegyetek ra merget, hogy Nektek soha nem fog kelleni, akkoris igy állna a szátok?
En igy is beperelnèm.. de elotte elmennèk Hozza h ezt megkoszonjem Neki es hangfelvetelt keszitenèk...
Hihetetlenek a Magyar orvosok!! ...
Hiaba nem volt peteerese a spermiumok eletben vannak 2-4napig kinek meddig szoval a peteerest "megvarhatjàk"
(Utolsó voltam.)
Mondja már meg a két "beperelheted" okostojás, hogy mégis ezt hogy gondolják... Egy nőszervezet sem fog mögé állni, pláne bizonyíték nélkül - mivel nem lehet bizonyítani, minden ilyen vádaskodás rossz hírnévkeltés, ilyet ők sem vállalnak be.
Értem én, hogy ide minden barom hozzászólhat, de a végén valaki komolyan veszi, és tényleg perel egy ilyen után, aztán fizeti a milliós perköltséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!