Ha kapok gyermekvédelmi támogatást akkor mennyibe kerül egy abortusz?

Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 11:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%
Ez komoly? A kutyát nem érdekli mi a véleményed az abortuszról. NEM AZ VOLT A KÉRDÉS! Ezt fel tudod fogni? Vannak olyan kérdések is, hogy mi a véleményed róla. Oda írjál nyugodtan, mert (most figyelj) OTT AZ A KÉRDÉS! Tehát valószínűleg a kérdező a TE egyéni véleményedre/álláspontodra/világnézetedre/mittudoménmidre kíváncsi. Ez a kérdező nem kíváncsi rá, csak egy egyszerű kérdést tett fel amire egyszerű választ várt (és most megint figyelj) egy olyan fórumon ahol kérdéseket lehet föltenni, és ezen oldal olyan kategóriájában ahol konkrétan az abortuszról lehet kérdéseket föltenni. Ezen mi ilyen k_rvára bonyolult? Tényleg nem értem, miért egyszerűbb belerúgni valakibe, mint simán ignorálni? Én se megyek a vallás meg ezotéria kategóriákba, hogy ott aztán jó' beszóljak mindenkinek, csak mert nem értek velük egyet.
2016. szept. 16. 19:38
 12/22 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó, most jól figyelj, ez egy olyan oldal, ahol az emberek elmondhatják mit gondolnak. És ismét jól figyelj, ha valaki nem kíváncsi a negatív véleményekre, ne írjon ki kérdést olyanról, ami googleben fél perces keresés után megtudhatna. Tudod, van olyan, hogy szólásszabadság. Nektek jogotokban áll kapartatni amikor akartok, nekünk meg jogunk van hányni ettől és gyilkosnak tartani.
2016. szept. 16. 19:41
 13/22 anonim ***** válasza:
35%
Te itt ülsz egész nap lesben? =D De szánalmas, édes istenem...
2016. szept. 16. 19:47
 14/22 anonim ***** válasza:
47%
Az abortusz még mindig nem gyerek gyilkosság.
2016. szept. 16. 20:16
 15/22 anonim ***** válasza:
41%
utolsó, ha nem gyilkosság akkor micsoda? Élni fog a gyerek? nem.. a saját anyja mondja ki rá a halálos ítéletet, az az ember, akitől védelmet kellene kapnia. Bár aki abortuszra megy, az nem is anya. Az én szememben gyilkosság, mivel az az ártatlan magzat nem születhet meg,mikor nem ő akart megfoganni, a szülei hülyesége miatt hal meg. De nekem mindegy. kapartassatok csak ahányszor akartok, én tiszta lelkiismerettel tudok tükörbe nézni, egy magzat halála se szárad a lelkemen. Bár nektek gondolom nincs ilyen problémátok
2016. szept. 16. 20:58
 16/22 anonim ***** válasza:
57%
Nem gyerek?? Akkor kinek a szíve dobog ott benn? Kinek a DNS-e pusztul el a testtel együtt? Miért mozog egyáltalán?? Ha nem ember az ott benn, akkor micsoda és ugyan mikor válik emberré? Az abortusz feltétele a dobogó szív. Ha nem él, akkor mit csinál?
2016. szept. 17. 01:25
 17/22 anonim ***** válasza:
54%

"Bár aki abortuszra megy, az nem is anya."

Így van. Aki abortuszra megy, nem akar anya lenni. Az ő dolga. Neked mi közöd hozzá?

"Az én szememben gyilkosság"

Az meg a te dolgod. Másnak mi köze hozzá?

"mikor nem ő akart megfoganni"

Ez is így van. Megszületni sem ő akar. Nincs döntési helyzetben. Ez van, mégha toporzékolsz is.

2016. szept. 17. 13:55
 18/22 anonim válasza:
6%
Ha még nem késő: állapotos vagy? Megtartanád, ha lenne aki utána örökbe fogadná? - én szívesen! :-)
2016. szept. 19. 08:14
 19/22 anonim ***** válasza:
53%
Gyerekgyilkosság persze... A börtön meg tele van szülész-nőgyógyászokkal, akik ezek szerint tömeggyilkosok, vagy sorozatgyilkosok. Jajj, hagyjuk már ezt a hülyeséget.
2016. szept. 19. 16:03
 20/22 anonim válasza:
40%

HA gyermekvédelmi támogatást kap, az azt jelenti, hogy már van gyermeke. Azt is, hogy nem túl fényes anyagi keretek közt él, nyilván ezért, szociális okokból lesz olcsóbb az abortusz. A sok fröcsögőt meg emlékeztetném, hogy azt is sokták számosan írni, hogy: minek gyerek annak, aki nem tudja eltartani, felnevelni, ruházni, etetni, különangolra járatni, sítáborba küldeni, miért a segélyekért kuncsorog stb.

Az is lehet, hogy erőszak következménye a baba. Nem tudjuk.

„Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!”

2016. szept. 20. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!