Teherbe estem, de nem akarok gyereket. Valaki, aki már járt hasonló cipőben, hogyan működik az abortusz?
Szedek fog.gátlót, épp ezért nem is izgultam, amikor nem jött időben.. Úgy voltam vele biztos késik pár napot. De már elég ideges lettem, hogy nem szokott ilyen előfordulni, vettem 2 tesztet is és mindkettő pozitív lett.
Komolyan nem hiszem el, hogy gyógyszer mellett, hogy lehet teherbe esni. A sors iróniája, hogy édesanyám is anno gyógyszer mellett esett teherbe az öcsémmel.
Na mindegy, a lényeg, hogy nem akarok gyereket, épp ezért is szedtem a gyógyszert, nem hiányzik az életembe egyáltalán, meg alapból sem szeretem őket, nincs hozzájuk türelmem stb stb. Amióta az eszemet tudom azt mondogatom, hogy nem kell gyerek és ez a mai napig így van. Különben is egyetemre járok, mellette dolgozok is már, nemsoká diplomázok, vannak terveim, szóval semmiképp nem hiányzik 1 gyerek.
Valaki, akinek már volt abortusza, el tudná mondani, hogyan zajlik pontosan? Mennyi idő mire elvégzik, milyen "következményei" vannak, mennyibe kerül? Fáj? Tudom biztos googleben találnék róla információt, de jobb szeretnék olyasvalakitől tanácsot kapni, aki maga is érintett volt benne.
Ja és szeretném leszögezni: nem vagyok kíváncsi a sok támadó, abortusz-ellenes ember magán véleményére, nem kell nekiállni győzködni és lökni a szent beszédet, nem fogom megtartani, úgyhogy kíméljük meg egymást a felesleges ítélkezésektől és vitáktól.
Köszönöm.
Nem is volt szó háromról ,maximum egyről.
Ami tény ,hogy kutatások szerint a nők nagy hányada azért nem akar még szűzként szexelni ,vagy egyáltalán fél a szextől ,mert attól fél ,hogy becsúszik egy baba. Ami alapjárat sokaknál nem (lenne) gond csak három okot okot leszámítva ,hogy 1.) nem állnak rá készen 2.) nem megfelelő a környezet 3.) abortusz.
Ezt nem én mondom ,hanem a kutatások (azaz a nők nagy hányada).
33-as vagyok.
Nem értem minek kellet lepontozni. Akinek nem tetszenek az írottak ,azok ismertessék az álláspontjukat. Ne pedig sunyin a bajsza alatt püsmőrőgjön. De direkt hozzá tettem ,hogy NEM ÉN gondolom így ,hanem a nők nagy része. Utána is lehet nézni a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!