Hogyan legyek túl rajta?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hete volt abortuszom és lelkileg ez a mélybe rántott. Akkoriban a párom mellettem állt lelkiegbe is de mostanába úgy tűnik, mintha azt hinné csak megvolt a műtét ennyi túl vagyunk rajta. Közelébe nem vagyok annak, hogy túl legyek rajta. Hisztisebb vagyok és nagyon gyakran sírok akár ok nélkül is és azon aggódom hogy megcsal vagy elhagy. Tegnap egy ilyet nyögött be hogy "ezzel még lesz egy meccsünk, hogy van e értelme ennek". Mit kéne tennem? Én lennék a hibás? Hogyan tudnám visszahozni a régi önbizalmam/túl lenni ezen?
2016. máj. 17. 11:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
sajnálom kérdező. nem hiszem, hogy ezt el lehet fogadni bármikor is, főleg ha te akartad volna, de muszáj túllépned rajta. gondolj arra, hogy nem lett volna jó élete ha megszületett volna. a párod meg elég bunkón viselkedik. őt is megrázta ez az egész, de a férfiak általában nem szeretnek beszélni erről. és a munkahelyed is sajnálom, dolgoztam vendéglátásban én is, de 4 hónapnál nem bírtam tovább.
2016. máj. 17. 12:41
 12/18 anonim ***** válasza:
24%

Akkor maradjunk higgadtak, rendben. Higgadtan írom, hogy engem kiraktak, a gyerek apja is, mégis megszültem. Ezt a lehető leghiggadtabban közlöm és nem vagyok nyomorult, azóta ötgyerekes boldog családanya vagyok.

Kérdező: nagyon sajnállak. A babát is. Ha máskor ebbe a helyzetbe kényszerülsz, akkor ne mástól várd a tanácsot, se a megoldást, mert nem hiszem, hogy nagykéssel kergettek, hogy tedd szét a lábad. Sajnálom, de ez van, a szexuális élet velejárója a gyerek.

Ez most a gyász időszaka, igenis keress nyugodtan egy olyan csoportot, ahol ugyanilyen nők vannak, akik elvetetett babát gyászolnak.

A barátod meg csak kufircpartner. Tényleg csak ennyit érsz szerinted? Szerintem nem...

2016. máj. 17. 12:43
 13/18 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem alapvetően az a gond, hogy nem érzed azt te sem, hogy ez volt a legjobb döntés, mert akkor már megnyugodtál volna.

A barátod is úgy érzi, hogy ebből a kapcsolatból sok nem lesz, és bár nem mutatja, őt is biztos megviseli.

Mióta vagytok együtt?

Ha nem régóta, akkor egy ilyen malőr rányomja a bélyegét, gyakorlatilag azóta szenvedtek hogy jártok. Hol azért, hogy megtartsd, ne tartsd, utána meg azért, mert elvetetted.

Ha régóta együtt vagytok, és mégsem vagytok képesek közösen egy babát vállalni, ilyen esetben, mikor mindketten akarjátok, akkor tényleg nem érdemes együtt maradni. Ebbe a kapcsolatba nem kell több időt beleölni, se házasság, se családalapítás nem lesz belőle soha, ha pár hónap után meg kell hozni egy ilyen döntést.

Az, hogy kiraknak, megint egy kétélű fegyver. A helyedben azon dolgoznék, minél előbb a magam lábára álljak, ne függjek olyanoktól, akik képesek megölni a saját unokájukat.

A munka meg olyan dolog, hogy szükséges (rossz), most sehol sem lenne ideális a helyzet.

Nekem két missed ab után kellett jópofizni a kollégákkal, akik ráadásul tudták is hogy elvetéltem, szóval azt se kívánom senkinek, de minden nap bementem.

Semmi sem történik az életben véletlenül!

Ülj le, és készíts egy számadást, hogy mit kell tenned, hogy jobb legyen, mit ne cipelj magaddal a továbbiakban, és változtass az életeden, hogy máskor ne kényszeríthessen senki olyan döntésre, amit nem akarsz.

2016. máj. 17. 13:27
 14/18 anonim ***** válasza:
35%

Kislány, buta voltál, drága leckét adott az élet. Csóriságba nem csinálunk gyereket.

Akárkinek nem szülünk.

A védekezés a nő érdeke, mert ha besikerül a baba vagy apuka köszöni, mégse szeretne családozni, ő megteheti, h odébbbáll és éli világát szingli pasiként, a nőnek meg abortusz, vagy kihordani, megszülni, felnevelni. jó fej apuka lök egy kis gyerektartást havonta, kevésbé jófej apuka külföldre megy és egy gombot se látsz tőle soha az életben.

2016. máj. 17. 13:50
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
Kit érdekel hogy sikerült be??? Az se érdekel senkit, hogy öt gyereked van! Váljék egészségedre!
2016. máj. 17. 15:54
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Megbeszéltétek, hogy nem tartjátok meg anyagi okok miatt, te is elfogadtad a párod is. Mit kell hisztizni ezek után? Most komolyan mit vársz a párodtól, hogy egész nap sírjon meg sajnáljon téged?

Mit kéne tennem? Abba kéne hagyni a siránkozást és túl lépni.

Én lennék a hibás?

Amiért a párod a hisztid miatt egyre inkább kiábrándul miattad? Igen, ezért mindenképp te vagy a hibás. Megbeszéltetek valamit amihez te nem tartod magad, te nem érzed?

Az ilyen gyenge elméjű embereknek találták ki a pszichológusokat. Szóval én azt tanácsolom keress fel egyet ha nem birod abba hagyni a hiszit.

2016. máj. 17. 18:42
 17/18 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező, a hisztizés valóban a világ legértelmetlenebb cselekedeteinek egyike. Aminek értelme lenne, az az, hogy leültök kettesben, nyugodt körülmények között - kétszer, ötször, hússzor, ahányszor kell - és elmondjátok egymásnak, hogy melyikőtök mit érez és mit gondol ennek a dolognak a kapcsán. Ezen túl meg nézz kicsit magadba, te hogy viselnéd, ha a párod hetekig hisztizne akármiért is? Ahelyett, hogy normálisan elmondaná hogy mi van benne, és miben kér segítséget.
2016. máj. 17. 19:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha beszelgetni akarsz, nekem irhatsz privit. Kitartas.
2016. máj. 22. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!