Hogyan legyek túl rajta?
Mármint mivel lesz meccsetek? A kapcsolat sorsának eldöntéséről?
A férfiak, kiváltképp ha nem akarják a gyereket, akkor nem érzik át ennek a súlyát. Ez persze arra is igaz, hogy ha várják a babát, de beteg és meg kell szakítani a terhességet például a 8-10 hét körül.
Persze bántja őket, de nem az ő testüket, lelküket érinti közvetlenül.
Miért választottátok az abortuszt? Láthatóan te nem szeretted volna ezt. A barátodról nem tudunk semmit.
Ezt persze azért kérdezem, hogy lássam a barátod szemszögét is és tanácsot adjak, hogy talán mit érezhet, mit gondolhat és ezt hogyan lehetne kezelni.
Nem sajnálatot kért, hanem tanácsot, ti nyomorultak. Takarodjatok innen, ha nem tudtok semmi értelmeset írni.
Kérdező, ha valóban annyira rossz anyagi helyzetben voltatok, akkor jó lenne, ha megpróbálnátok racionálisan látni a dolgot.. Ha úgy érzed utólag, hogy megoldhattátok volna a dolgot (mert mint kiderült, mindketten szerettétek volna a babát), akkor ezen csak a pszichológus segíthet és van rá esély, hogy nem éli túl ezt a kapcsolatotok.
Beszélgessetek sokat..gondoljátok át, hogy valóban ez volt a legkisebb rossz döntés vagy sem. Ha igen, akkor fogadjátok el ezt a tényt és könnyebben tovább léptek.. Ha nem, nos akkor hoztatok egy nagyon rossz döntést, aminek a feldolgozására mindenképpen külső segítségre lesz szükségetek.
Sajnos a legtöbb kapcsolat rámegy az abortuszra, akár akarták mindketten, akár nem.
Lehet, hogy arra gondolt, hogy ha a közös gyereket nem vállalod, inkább elveteted aztán szenvedsz, van-e értelme együtt maradni.
Sok pasinak ez nagy arculcsapás, hogy inkább ezt az utat választod, mert nem bízol a közös jövőtökben.
Egyszer meg fogsz nyugodni, nem tart örökké ez az állapot. És akkor tényleg érdemes átgondolni, hogy maradsz-e egy olyan ember mellett, akivel nem tudod vállalni a közös gyereket.
Az ilyen döntések miatt bukik ki sokszor, hogy a kapcsolatban van valami baj, elvégre ha semmi baj nem lenne, megtartottátok volna a babát.
Bele lettem kényszertve ebbe a helyzetbe. Kiraktak volna itthonrol. Én nagyon meg szerettem volna tartani ezt a babát. Nagyon imádtam volna.
Elmondom érthetőbben a párom szemléletét:
először nem akarta megtartani
majd gondolkodott kb 2 napot és már megakarta
majd megint meggondolta magát és tiltakozott ellene
Vedekezes? Ja persze, kiszakadt a gumi, meg gyogyszer mellett lettem terhes. Mint itt mi den masodik kerdezonek.
Bele lettel kenyszeritve ? Kest fogtak a torkodhoz ?
Hany eves vagy ? Ha 14 ev alatti, meg akkor sem kenyszerithet senki !!!
A te dontesed, te irtad ala a lapot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!