Hogyan legyek túl rajta?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és volt egy kb fél évig húzódó "kapcsolatom", ami egy nagyon jó barátságból alakult ki. Jól indult minden, de valahogy megrekedtünk a barátság extrákkal szinten, és ott ért véget a dolog, mikor elmondtam, hogy nekem ez így nem jó, többet szeretnék, és csak a barátja már nem tudok lenni. Ő nem akart többet, hiába volt mindaddig viszonzott a dolog és tűnt úgy hogy ő is többet akar, hozzátartozik viszont a történethez, hogy ő másik városban jár egyetemre és csak kéthetente jár haza. Alig két hónapja szakítottunk meg minden kapcsolatot, de eszméletlenül hiányzik, és nem csak mint szerelem, hanem mint barát is, de értelemszerűen a legjobban az fája legjobban, hogy mégsem akart vagy szeretett eléggé. Legrosszabb halálhangulaton túl vagyok, ami kb egy hónapig tartott, de még most is nagyon hiányzik és szenvedek miatta. Hogyan felejthetném el? Nagyon szeretném lezárni, de nem megy :(2014. okt. 20. 20:16
1/3 anonim válasza:
A fájdalom idővel elmúlik: addig pedig foglalkozz a barátokkal, ismerősökkel, magaddal és mikor úgy érzed keress másik fiút.
2/3 anonim válasza:
Tudod az élet nem mindig igazságos és mindig vannak olyan dolgok amik nem nekünk kedveznek.Ilyenkor saját magadat kell egy kicsit megkeresned és elgondolkoznod,hogy most mégis mit akarsz és mi lenne a megoldás.Az,hogy kisírt szemekkel nézel romantikus filmeket nem vezet sehova.Próbálj mgadban mindent lerendezni és vess véget minden csomónak ami a szívedben van.Hozd rendbe magad/próbálj sokat mosolyogni, barátokkal családtagokkal lenni,nevess sokat szedd rendbe magad/Innen két lehetőséged van:vagy megkeresed és beszélsz vele vagy teljesen túl vagy rajta és már mindegy.Találd meg az igazi önmagad!Remélem segítettem
3/3 anonim válasza:
Teljes mertekben megertem. Nekem is volt egyhasonlo jellegu kapcsolatom/szakitasom. Nem mondom,hogy semmit semerzek,de mar jelentosen javult a helyzetem. A szakitasnak mart masfel eve...sajnos en baratsag extrakkal-dologba keveredtem a szakitasunk utan, amitmar banok...
1... baratok mar nem lehettek... nem fogsz tudni csak baratkent gondolni ra.
2 torold a szamat a telodbol, mindent tuntess el ami ra emlekeztet.
3 kezdj uj hobbiba...
Nem lesz egyszeru... en masfel ev utan, tegnap tuntettem el akepeinket. Persze hagytam 2-3at es az ajandekokat sem volt szivem eltuntetni, de kezdesnek ez nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!