Szerinted önző nő az aki nem tervezett gyereket nem szülne meg?
Nézd, az ember önző.
Az ember azért dolgozik egy életen keresztül, hogy abban a kis időben, amikor nem dolgozik, úgy élhessen, ahogy neki jól esik.
Ha az a gyerek kicsit korábban jönne, mint terveztem, nyilván megszülném. Az ember alkalmazkodik, átcsoportosítja a priorításait.
Na de mi van, ha én gyerek nélkül szeretném leélni az életem? Vagy csak eggyel, vagy kettővel?
Akkor a terven felülit bizony nem szülném meg. Mégha a magzatvédők szerint az én életem, az én élet-terveim nem érnek annyit, mint egy 1-2 centis embrió.
Persze vannak Teréz anyák. Ők viszont sosem szültek gyereket.
Nem, nem önző és még csak nem is gyilkos.
Az én anyukám is fog.gátló mellett lett terhes és a baráti körben is tudok még egy ilyen lányról, illetve ahol gumi mellett lett terhes a csaj. Ha pedig nem akarja a gyereket, mert nem vágyik rá, nincs megfelelő anyagi háttér stb, akkor miért ne vetethetné el? Elvégre az Ő teste, az Ő élete, úgy dönt, ahogy akar, ehhez senkinek semmi köze.
Persze, húzzunk le minden választ, aki nem velünk ért egyet. Már őszinte véleményt sem lehet írni, anélkül hogy lepontozzák az embert?!
Kíváncsi lennék, hogy aki lehúzza a válaszokat, az mire föl..? csak mert ő nem úgy gondolja? Mint az oviban..
Nem
Nem tudhatod / tudhatjuk ki mit miert tesz
Hibázni meg emberi dolog
Nekem senki ne mondja h o maga meg nem hibázott :)
Érettségi előtt lettem terhes, akkor a párommal kb. 5 hónapja voltunk együtt. Az érettségit még feszülő nadrágban végigcsináltam, majd jött, amit őszintén megmondok vártam. Mert nem voltam felkészülve, mert nem akartam, mert nem volt olyan a hátterem, mert dolgozni szerettem volna és kialakítani az életem. Megtudni,hogy van-e jövője a kapcsolatnak,hogy kitart-e a döntésem és mellettem.... stb
9 év telt el. Azóta férj és feleség vagyunk és most vagyok úgy, hogy "jöhet", és az első alkalomra, amikor minden klappolt (ovu és a többi) össze is jött.
Nulla rágörcsöléssel...
Mindenkinek egyéni joga eldönteni,hogy mit kezd a testével. A vélemény gyakorta olyan, mint a segg. Mindenkinek van,de senki nem kíváncsi a másikéra.
Kérdéssel válaszolok
Szerinted önző nő az ilyen?
Szerintem az önzőnek dolog ha te meg nem állsz készen es nem akarod a párod meg rad erőlteti :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!