Abortusz után a pártokkal milyen volt a kapcsolatotok?
EditPP nem gurultam be,csak mondtam neki,hogy nekem rosszul esik picit,hogy az el lett téve,de a milyénk nem.Ekkor leb.szott,hogy kidobtam és azért nem tudta eltenni.Hát mondom megkérdeztem,azt mondtad neked mindegy. DE tény,velem él,hozzájuk nem megyünk csak hétvégente és a lányom alszok a szobájában,mi a másikban . Még pocaklakó a közös baba egyébként :)
Kérdező. Ne azért tartsd meg,mert ő akarja és ha elveteted,lelép. Amit te akarsz az legyen (abortusz ellenes vagyok), neked nagyobb felelősséged lesz ha megtartod.
Először is nyugodj meg, mert nem leszel se sz*aralak, se egy utolsó dög, gyilkos (????) meg pláne nem, úgyhogy ne foglalkozz az idiótákkal.
A másik: mindkét felállás előfordulhat. Ez ugyanis pont egy olyan dolog, amiben nincs kompromisszum. Vagy megtartod, vagy nem. Nyilván, ha te nem akarod, akkor nem lesz baba, a te tested, szóval fölötte nem tud rendelkezni, bármennyire is szeretne. Úgy hogy ha ilyen szempontból nézzük, sok beleszólása nincs, vagyis lehet, de úgyis te döntesz. Ha el akarod vetetni, akkor elveteted, viszont ő is dönthet úgy, hogy ezután elhagy, mert ő meg annyira szerette volna. De az is előfordulhat, hogy mégis veled marad, mert valóban nagyon szeret és képes lesz túltenni magát a dolgon.
Én sem ítélkeztem. 1. válaszoló vagyok. Most sem ítélkezem. Még jobban segítene a válaszolásban, ha leírná, hogy mióta vannak együtt. Ő miért akarja ezt? A párja miért nem? Beszéltek már erről? Mit?
Így, hogy nem tudok semmit, ugyanazt tudnám írni, mint az első válaszomban.
Ha nincs egyetertes 80% biztos, szét mennek. Ez az általános. A mièrteket leírtam. Az együttmaradottaknak is keserű a szájíze, ekkora egyet nem értés után, főleg, hogy az egyik fél mindenkép felad valamit, ami fontos volt neki...
"Én vagyok a nő a párom akarja mindenképp. Miért gondoljátok azt hogy biztos elhagyna???"
Basszus, 10en írtak előtte, abból kb. 5 értelmesen kifejtette, miért gondolja. De te visszakérdezel. 3 kérdőjellel. Higgadj le és olvass, ember.
Vagy talán írd le mi van, pontosan. Értelmetlen visszakérdezés helyett. Lehet, hogy több megértést kapnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!