Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit tennétek, ha az orvosotok...

Mit tennétek, ha az orvosotok 70% -ban biztos lenne benne, hogy fogyatékkal születik majd a gyereketek? Megtartanátok?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 22. 16:51
1 2
 11/15 Betu ***** válasza:
20%
Pontosabb vizsgàlatot csinàltatnék és ha az biztosabban kimutatnà hogy sajnos fogyatékos akkor biztosan nem tartanàm meg. Neki és nekünk sem lenne az élet. Milyen fogyatékossàg? Ez sem mindegy!
2016. ápr. 22. 22:23
 12/15 anonim válasza:
17%
Attol füg ,hogy mi baja van ha olyan baja van ,hogy nem képes felfogni pl,hogy autó,akkor nem tartanám meg.
2016. ápr. 24. 06:35
 13/15 anonim ***** válasza:
20%

ik, te felfogod, hogy autó?

Mondjuk lehet, hogy felfogod - bár tudom, hogy tutunak mondod - de mi van, ha az autót nem fogja fel, csak az empiriokriticizmust?

Hülyeséget féltetéve... kvrvára kell erre a világra kretén kölök. Még normális sem kéne, nem hogy sérült.

Olvasom feljebb a faxkalapot... megtartaná. A hős. Valaki őt is megtartotta és tessék. Ez lett belőle.

2016. ápr. 25. 08:26
 14/15 anonim válasza:
0%
Haggyál az ilyen szarságokkal
2016. ápr. 25. 13:53
 15/15 anonim ***** válasza:
57%

csak akkor vállalnám a babát, ha egészséges. Nem akarom, hogy a gyerekem szenvedjen emiatt, illetve hazudnék, ha azt mondanám, hogy mindegy nekem, hogy egészséges e avagy, sem, lényeg,hogy az én véremből van. Nekem se lenne jó, ha egy fogyatékkal élő gyereket kéne nevelnem.

De mindenesetre sos-be elmennék még valamilyen dokihoz. Aztán utána döntenék.

2016. máj. 17. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!