Mit tennétek, ha az orvosotok 70% -ban biztos lenne benne, hogy fogyatékkal születik majd a gyereketek? Megtartanátok?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 22. 16:51
1/15 anonim válasza:
Elmennék egy genetikushoz, akinek szintén kikérném a véleményét.
2/15 anonim válasza:
Mindenkeppen elmennek tobb orvoshoz es tobb vizsgalatra. Egy velemny alapjan nem dontenek. Ha beteg lenne a baba, nem tartanam meg.
4/15 anonim válasza:
Nem. Ha a legcsekélyebb százalékban is felmerülne ilyen dolog, nem tartanám meg, hiába ítélnének el egyesek emiatt. A közvetlen környezetemből tudom, hogy mekkora erőfeszítést igényel, mind lelkileg mind fizikailag egy fogyatékos gyermek, szégyen nem szégyen, én azt nem csinálnám végig, de minden tiszteletem azoké a szülőké, akik vállalják ezt, bár azt nem tudhatom, hogy ők idő közben nem e bánták meg.
5/15 anonim válasza:
Természetesen elmennék egy rendes orvoshoz, aki ért a témához, pl. genetikushoz. Ne számokkal dobálózzon, hanem vegyen magzatvizet vagy csináljon teszteket, és derüljön ki biztosra. (volt amnióm, 99% alatti pontossággal nem elégedtünk volna meg)
6/15 anonim válasza:
Nagymértékben függ attól is, hogy mi az a fogyaték! Ez így nagyon tág fogalom!
8/15 anonim válasza:
1. mi a fogyaték?
2. kérnék még 2 véleményt más orvosoktól, és mérlegelnék utána
9/15 anonim válasza:
Elmennék egy genetikushoz.Ha ő sem tudná 100% ban kizárni akkor elvetetném,bár nagyban függ a fogyatéktól.Tehát azért nem vetetném el mert mondjuk hiányzik egy ujja.
10/15 anonim válasza:
Ez így egy vicc.. "az orvos 70%-ban biztos"
A hasára csapott? El kell menni tanácsadásra, genetikai vizsgálatra, és az megadja az eredményt.
Egyébként nem, nem vállalnám a babát, csak ha 99%-os bizonyossággal azt mondják nekem, hogy egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!