1 het alatt el lehet intezni az abortuszt, ha majdnem 11 hetes vagyok?
A párod is melletted van, támogat. Valószínűleg a szülei is. Abba egyébként belegondoltál, hogy együtt tudnátok maradni, ha elvetetnéd?
Mik az okai annak, hogy hezitálsz? Beszéld meg pároddal, hogy mik ezek, és hogy tudjátok megoldani - nyilván segíteni fog.
és én is csak azt tudom írni, még egy-két hét, és már a rúgását fogod érezni, ő most már egy kicsike emberke.
Függetlenül attól, hogy megtartod-e vagy sem, elég paraszt dolog volt a párod részéről, hogy elújságolta a szüleinek.
Ebből két dolog sülhet ki innentől kezdve. Megtartod és együtt maradtok. De azért jól kiosztod a párodat.
Vagy nem tartod meg és egészen biztos, hogy vége a kapcsolatnak. Nyilván nem a szülőknek kell megemészteni az infót, de elújságolni úgy, hogy aztán elveteted.. Nem téged minősít, hanem a sggfej barátodat.
Sose bánja meg ha megtartja.Aki ilyet mond az nézzen a tükörbe.Megbántad,hogy létezel?Jó hogy a szüleid akartak,szerettek.
Na és emberek!Ti úgy beszéltek a párjáról,az apáról,mintha annak semmi joga,vagy beleszólása nem lenne.Ez így ebben a formában baromira nem helyes!Ha a női jogokért annyian ágálnak,engedtessék meg nekem,hogy kiálljak a férfitársadalom egyenlő bánásmódban részesítéséért.
És ha azt mondod,hogy nem a férfinak kell megszülnie,én erre ezt mondom:De felnevelnie,gürcölni,harcolni,óvni,érett felnőtté segíteni igen!A szülés rövid idő a felsoroltakhoz képest.Sok millió és millió nő vállalta ezelőtt is,nem féltve holmi önös érdekek miatt saját életét.A gyermekvállalás az élet rendje.Az ellenkezője az nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!