Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 1 het alatt el lehet intezni...

1 het alatt el lehet intezni az abortuszt, ha majdnem 11 hetes vagyok?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 9. 21:22
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
20%

A párod is melletted van, támogat. Valószínűleg a szülei is. Abba egyébként belegondoltál, hogy együtt tudnátok maradni, ha elvetetnéd?

Mik az okai annak, hogy hezitálsz? Beszéld meg pároddal, hogy mik ezek, és hogy tudjátok megoldani - nyilván segíteni fog.

és én is csak azt tudom írni, még egy-két hét, és már a rúgását fogod érezni, ő most már egy kicsike emberke.

2016. ápr. 12. 18:01
 32/39 Helyes válasz ***** válasza:
7%
Kérlek ne veetesd el!Segíteni fog a "sors" meglásd.Soha nem fogod megbánni, sőt!Nekem két gyönyörű gyermekem van.Minden kérdésedre szívesen válaszolok.
2016. ápr. 12. 20:43
 33/39 anonim ***** válasza:
25%
... ja, vagy ha mégis megbánja, már úgyse tud mit tenni, ugye... de ez a kérdés már úgyis aktualitását veszti hamarosan...
2016. ápr. 13. 00:52
 34/39 anonim ***** válasza:
64%

Függetlenül attól, hogy megtartod-e vagy sem, elég paraszt dolog volt a párod részéről, hogy elújságolta a szüleinek.

Ebből két dolog sülhet ki innentől kezdve. Megtartod és együtt maradtok. De azért jól kiosztod a párodat.

Vagy nem tartod meg és egészen biztos, hogy vége a kapcsolatnak. Nyilván nem a szülőknek kell megemészteni az infót, de elújságolni úgy, hogy aztán elveteted.. Nem téged minősít, hanem a sggfej barátodat.

2016. ápr. 14. 15:21
 35/39 anonim ***** válasza:
lehet tudni hogy döntöttél?
2016. ápr. 14. 21:38
 36/39 Helyes válasz ***** válasza:
35%

Sose bánja meg ha megtartja.Aki ilyet mond az nézzen a tükörbe.Megbántad,hogy létezel?Jó hogy a szüleid akartak,szerettek.

Na és emberek!Ti úgy beszéltek a párjáról,az apáról,mintha annak semmi joga,vagy beleszólása nem lenne.Ez így ebben a formában baromira nem helyes!Ha a női jogokért annyian ágálnak,engedtessék meg nekem,hogy kiálljak a férfitársadalom egyenlő bánásmódban részesítéséért.

És ha azt mondod,hogy nem a férfinak kell megszülnie,én erre ezt mondom:De felnevelnie,gürcölni,harcolni,óvni,érett felnőtté segíteni igen!A szülés rövid idő a felsoroltakhoz képest.Sok millió és millió nő vállalta ezelőtt is,nem féltve holmi önös érdekek miatt saját életét.A gyermekvállalás az élet rendje.Az ellenkezője az nem az!

2016. ápr. 14. 22:17
 37/39 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó, én nem tudom te honnan szabadultál, de gyorsan menj vissza, már tuti megvolt az esti gyógyszer osztás. Bár végül is lehet jót tenne, ha lejönnél kicsit a szerről és észre vennéd, hogy a világ nem csupa rózsaszín, tüncimünci szivárvány és egyszarvú...
2016. ápr. 15. 01:46
 38/39 anonim ***** válasza:
12%
Pedig igaza van "Helyes válasz"-nak.Attól,hogy sokan ezt nem akarják tudomásul venni,mert van más út ami törvényes,de erkölcsileg nem elfogadható,még igaz.
2016. ápr. 15. 06:33
 39/39 anonim válasza:
0%
Szia! Szerintem igen de ugye tisztàba vagy vele, hogy megölik a gyereked ez majdnem olyan mintha megszülnèd ès utànna odaadod, hogy haljon meg mièrt nem vigyàztàl ha nem akarsz gyereket. Mostmàr vàllald a felelőssèget a tettedèrt ès ne ölesd meg.
2016. ápr. 18. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!