1 het alatt el lehet intezni az abortuszt, ha majdnem 11 hetes vagyok?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 9. 21:22
21/39 anonim válasza:
"Már kész kis ember.Körmei vannak az ujjacskái végén,ásít,és szopja az ujját.."
Nem akartam belefolyni ebbe, de a kedves négyes válasza mellett képtelen vagyok elmenni. Kedves négyes, tedd már meg nekem hogy fölcsapsz egy 8.os biológia könyvet és megnézed, hogyan fejlődik a tüdő, utána írjál ilyen irtózatos baromságokat. Még hogy ásít...
22/39 anonim válasza:
igen,ásít.
Erről nem fogsz biosz könyvben olvasni,kérdezz meg olyat aki ért hozzá,nem kell nekem hinned.
23/39 anonim válasza:
Nyel asit mozog rugdos urgal nyitja a sajat szajat kezet okolbe szoritja
25/39 anonim válasza:
Szia. Nekem volt ugyan ilyen aggasztó a helyzetem. Csak en sokkal rosszabb helyzetben voltam. Elmentem az első tesztnel mar orvoshoz. Akkor voltam 5hetes 5 napos. Mondtam az orvosnak h el szeretnem vetetni. Azt mondta csak akkor ha látjuk majd a szivverest. Na az a 8.heten lett. De ragaszkodtam hozza h ha ugy van el vetetem. Elintézték mindent amit kellett meg lett az idő pont azt mondta az orvos ha nem vagyok ott reggel 7 kor akkor meggondoltam magam tudomásul veszi. Betöltött 11 hetes voltam a műtét napján. Nekem meg csináltak. De nekem a papírok előre le voltak beszélve arra az esetre ha. ... Sajnos kellett. Azóta sem maradok terhes most hogy mar szeretnem. Ennek lassan 5 éve. Szóval gondold meg jol. Nem egy leány alom. Remelem sikerül jol döntened.
26/39 anonim válasza:
Szia én sem a kérdésedre válaszolok. Csak imádkozom érte, hogy megtartsd a babót és minden helyre jöjjön az életedben, és sok örömet leljetek egymásban.
27/39 anonim válasza:
Ha hallgattal volna, bolcs maradtal volna.
Nem levegot vesz, hanem asit. Magzatvizet sziv fel, igy erlelodik a tudeje.
28/39 anonim válasza:
Van itt egy jo nagy paraszt aki ide jár élvezni a lepontozásban éli ki magát. Le írja az ember a saját elkeserítő történetet. A bunkó meg lepontozza. Azt hittem ez az oldal erre lett kitalálva.
29/39 anonim válasza:
utolsó, nem csak egy ember pontozott le, hanem jópár. Egy embertől nem esik ennyit a százalék.
30/39 anonim válasza:
Hat ha ennyi embernek nem tetszik mások véleménye akkor ezt az oldalt be kell szüntetni. Azt hittem ez azért van mert ide leírhatja az ember az élet tapasztalatait. 😑De tévedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!