Milyen helyzetben mennél abortuszra?

Figyelt kérdés
Néha előfordul,hogy megbízható védekézes mellett terhes lesz egy nő. Ti ha végigondoljàtok az életeteket,sohasem volt olyan helyzet amikor nem tudtàtok volna a gyereket vállalni? Aki ellenzi az abortuszt és kamaszkorában terhes lett volna inkább anyaotthonba ment volna ha a szülei nem tàmogatjak?
2016. márc. 17. 15:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy. Nem mertük megtartani. Már jöhetett volna a tesó, így nem is védekeztünk, s bár eü. oka nem volt, hónapokon keresztül nem történt semmi. Beszedtem egy tüdőgyulladás szerű nyavaját, a háziorvos elküldött türőröntgenre. Nagyjából akörül volt esedékes a menzesz. Aznap reggel, mikor mentem RTG-re, elvégeztem egy tesztet, biztos ami biztos alapon. Negatív. Nem is vártam mást. Majd csak nem történt semmi. Egy hét múlva is negatív. Elmentem dokihoz, hüvelyi UH-val megállapította a terhességet. Padlón volt a HCG szintem, mint a vérképből kiderült. Az orvos nem javasolta a megtartását, megjegyzem ő maga nem végzett megszakítást. Ugyanúgy végig kellett járnom a kanosszát, mint ha felelőtlen családtervezésből adódott volna, ugyanazt kellett fizetnem, a családvédelmis boszorkány pedig mindenáron azt akarta ránktukmálni, hogy de bizony tartsuk meg, hiszen nem biztos, hogy károsította a RTG. NEM biztos?! Nekünk ez kevés volt, egészséges kisgyermekünk mellé semmiképpen sem vállaltunk volna beteg gyermeket úgy, hogy már előre tudjuk, hogy jó eséllyel fogyatékkal élő gyermek lesz. Hiszem, hogy helyesen döntöttünk, igaz, nálunk nem volt hetekig vívódás, noha nagyon sajnáltuk, hogy végre sikerült, és mégis le kell mondanunk róla. Nincs bennem negatív érzés, nem lettem a betege, azonban valahányszor RTG közelébe kerülök eszembe jut. A kisebbik gyermek kárpótolt, a legkisebb folyamatban, de az biztos, hogy annyi maradt bennem, hogy még egy algopyrint sem mertem bevenni.
2016. ápr. 1. 19:56
 22/23 anonim ***** válasza:
54%
Ha teherbe esnék. Ugyanis soha nem akarok gyereket. Természetesen ennek megfelelően védekezek, tablettával és gyógyszerrel is. Legszívesebben elköttetném magam de azt a törvény miatt nem lehet, mivel vagy 40 év vagy 3 gyerek kell hozzá (40 évesen meg már minek, ha addig kibírtam).
2016. ápr. 2. 16:39
 23/23 anonim ***** válasza:
elnézést, autocorrect: * tablettával és óvszerrel is
2016. ápr. 2. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!