Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akiknek abortuszuk volt úgy,...

Akiknek abortuszuk volt úgy, hogy a párjuk nem akarta! Később hogy alakult a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Én nem szeretném megtartani, a barátom igen... Muszáj vele ezt megbeszélnem, hiszen őrültség lenne megtartani a babát.

Aki ilyen helyzetben volt, később hogy alakult a kapcsolatotok?

2016. márc. 3. 15:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
40%
Nem ismerjük a párod, sem a kapcsolatod vele, ezt nektek kell leülni megbeszélni. Én megértelek téged, de a párodat is. Mi sem terveztük a babát, de különösebben nem védekeztünk, hisz az orvos meddőnek nyilvánított, sőt azt mondta még lombikkal se lehet gyerekem. Tévedett, mert terhes lettem. Egyértelmű volt számomra, hogy nekem kell a baba, az elején párom nem akarta. Ha abortuszra akart volna kényszeríteni, biztos elhagyom. Hisz ő egy kis élet, nem lettem volna képes megbirkózni a bűntudattal, ha elvetetem.
2016. márc. 4. 19:05
 12/21 anonim ***** válasza:
28%

"sose értettem meg ,hogy más felelötlenségét miért egy ártatlan gyerknek kell el szenvednie, amiugy meg egyetemett gyerek mellet is el lehet végezni."

A férfi is védekezhetett volna. Az ő felelőtlenségét miért a nőnek kell elszenvednie?

2016. márc. 4. 21:15
 13/21 anonim ***** válasza:
47%

A férfi is védekezhetett volna. Az ő felelőtlenségét miért a nőnek kell elszenvednie?

Senki se kényszeríti a nőt abortuszra, úgyhogy ez az állítás máris megdőlt..

2016. márc. 4. 21:28
 14/21 anonim ***** válasza:
22%
mind a 2 hibás de a pasi nem akarja a gyerekett elvetettni.
2016. márc. 4. 22:29
 15/21 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező, akkor beszéljétek át újra, és ha kell akkor harmadszor is, amíg nem juttok valami közös véleményre... az itt ítélkezőkkel meg ne foglalkozz, a válaszadók egy része képtelen felfogni, hogy a kérdésre adott válaszra és nem felelősségre vonásra vagy ítélkezésre lett nekik lap osztva.
2016. márc. 5. 01:39
 16/21 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó, és ki az aki nem a kérdésre válaszolt? Csak nem te véletlenül? DE... Mert itt majdnem mindenki válaszolt a kérdésre, csak nem pont úgy ahogy a kérdező várta, hogy a férfi könnyes szemmel vár a műtő előtt míg kitolják, majd édesen andalogva elviszi egy gyertyafényes vacsorára, ahol hálát rebeg azért hogy elvette tőle a lehetőséget arra, hogy a saját gyereke apja lehessen. Igen, igaz hogy a nőnek van joga dönteni, de a férfinak meg joga van otthagyni, ha nem tud együtt élni egy ilyen nővel.
2016. márc. 5. 09:56
 17/21 anonim ***** válasza:
63%

OK #16, akkor a kedvedért átfogalmazom:

Kérdező, lehet, hogy a párod ott fog hagyni, ahogy az is lehet, hogy nem, attól függ, hogy ki-mi a fontosabb számára, te, vagy a saját gyermek utáni vágy... szóval, ha az jön be, hogy otthagy, azzal nemigen veszítesz hosszú távon, hisz simán találhatsz olyan párt, akinek TE magad kellesz... és nem csak a gyermek utáni vágyát akarja veled megvalósíttatni...

Így megfelel?

Aminek meg itt (ennél a témánál) nincs helye, az a fogamzásgátlás-téma, egy bekövetkezett terhességen - a modern tudomány állása szerint legalábbis - nincs mit fogamzást gátolni... az biztos nem segít a Kérdező problémáján, hogy egyesek totál szerep-tévesztve a szemére merik hányni ezt a témát.

2016. márc. 5. 19:26
 18/21 anonim ***** válasza:
49%

"ahol hálát rebeg azért hogy elvette tőle a lehetőséget arra, hogy a saját gyereke apja lehessen."

Sehol nem írták, hogy a férfi azóta átesett egy súlyos betegségen, amitől nem lehet több gyereke, tehát bármikor lehet a saját gyereke apja, ha ebben megegyeznek a párjával.

"Igen, igaz hogy a nőnek van joga dönteni, de a férfinak meg joga van otthagyni, ha nem tud együtt élni egy ilyen nővel."

Tekintve, hogy semmilyen törvény nem tiltja egyébként sem, hogy az ember bármilyen indokkal vagy indok nélkül szakítson a párjával, ezt tök fölösleges leírni.

2016. márc. 6. 14:49
 19/21 anonim ***** válasza:
20%

Sehol nem írták, hogy a férfi azóta átesett egy súlyos betegségen, amitől nem lehet több gyereke, tehát bármikor lehet a saját gyereke apja, ha ebben megegyeznek a párjával.

Igen ez igaz..csak ahhoz ott kell hagynia a mostani nőjét

2016. márc. 6. 14:57
 20/21 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó, miért kellene? A kérdésben nem szerepel olyasmi, hogy a Kérdező soha se akarna vele közös gyereket, az van benne, hogy MOST nem akar.
2016. márc. 6. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!