Szar anya vagyok vagy ember ha úgy érzem nem vagyok kész újabb babára? 10 hónapja szültem. Nem gondoltuk hogy sikerül ilyen hamar.
... vagy inkább azért, mert az érintettek ezt meg se merik fogalmazni, ki se merik mondani, mert egyből a torkuknak esnek, és segítség helyett (ami valójában akkor már nincs) ítélkezni kezdenek. Ez valószínűbb...
(ha nem így lenne, nem a gyerekszülést követő években lenne a válási csúcs, ami többnyire úgy alakul ki, hogy a szülők a tehetetlenségükben egymást hanyagolják és marják...)
A nagy kérdés: akartok alapvetően második gyereket? Ha igen, tartsd meg mindenképp! Aki 6 évet vár egy gyerekre, az egy percig se gondolkozzon, mert lehet, hogy többet nem lesz ilyen szerencsétek.
Ha nem akartatok eredetileg másodikat, akkor is meg kell beszélnetek, mert ugyebár más dolog tervezgetni, és más egy kész helyzet. A férjednek is bizonyára megvan a maga véleménye, érzései, vágyai a helyzettel kapcsolatban. Csak kettőtökre tartozik, hogy milyen döntést hoztok. Nem a rokonok fognak két gyereket nevelni, illetve megbirkózni az abortusz lelki és testi nehézségeivel, ha épp így döntenétek. A ti életetek, ne engedjetek beleszólást! (Megjegyzem, ha marad a kicsi, el ne mondjátok a rokonoknak, hogy véletlen volt, nehogy még ebbe is belekössenek, higgye csak mindenki azt, hogy így terveztétek! Ha pedig abortusz lesz, arról sem kell senkinek tudnia.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!