Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szar anya vagyok vagy ember...

Szar anya vagyok vagy ember ha úgy érzem nem vagyok kész újabb babára? 10 hónapja szültem. Nem gondoltuk hogy sikerül ilyen hamar.

Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 22:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
"de adj egy esélyt neki, próbálj meg örülni a kis életnek!" - khmmm, és ha Kérdező megfogadja a tanácsot, ad egy esélyt, és mégsem a pozitív várakozások igazolódnak, arra is van ötlet?
2016. márc. 4. 22:57
 22/28 anonim ***** válasza:
60%
Mire gondolsz, arra hogy megszüli és nem fogja szeretni? És ha abortuszra megy és a végén megbánja? Ott is ott van a mi van ha. Ezt nem neked, vagy nekem kell eldöntenem, hanem a kérdezőnek.
2016. márc. 4. 23:05
 23/28 anonim ***** válasza:
Ez így igaz, a döntés a kérdezőé kell, hogy legyen. Mondjuk arra azért van tanács, hogy mit lehet kezdeni egy megbánt abortusz esetén, olyan tanáccsal viszont még nem találkoztam, hogy mit tegyen az, aki az abortusz elmaradását bánta meg.
2016. márc. 4. 23:35
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Lehet azért, mert ha megszületik a baba nem arra gondolsz, hogy kár hogy nem vetettem el...
2016. márc. 4. 23:40
 25/28 anonim ***** válasza:
39%

... vagy inkább azért, mert az érintettek ezt meg se merik fogalmazni, ki se merik mondani, mert egyből a torkuknak esnek, és segítség helyett (ami valójában akkor már nincs) ítélkezni kezdenek. Ez valószínűbb...

(ha nem így lenne, nem a gyerekszülést követő években lenne a válási csúcs, ami többnyire úgy alakul ki, hogy a szülők a tehetetlenségükben egymást hanyagolják és marják...)

2016. márc. 4. 23:54
 26/28 anonim ***** válasza:
2016. márc. 5. 00:08
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon szomorú ezt a linket olvasni, itt az érintettek szülei is hibásak, hogy nem volt normális gyerekkoruk, valami oknál fogva lelki sérültek. Már az első gyereknél ki kell derülnie, hogy nem nekik való az anyaság. Azonban a kérdezőnek már van egy gyereke és akar is még, tehát nem zsákbamacska.
2016. márc. 5. 10:09
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

A nagy kérdés: akartok alapvetően második gyereket? Ha igen, tartsd meg mindenképp! Aki 6 évet vár egy gyerekre, az egy percig se gondolkozzon, mert lehet, hogy többet nem lesz ilyen szerencsétek.

Ha nem akartatok eredetileg másodikat, akkor is meg kell beszélnetek, mert ugyebár más dolog tervezgetni, és más egy kész helyzet. A férjednek is bizonyára megvan a maga véleménye, érzései, vágyai a helyzettel kapcsolatban. Csak kettőtökre tartozik, hogy milyen döntést hoztok. Nem a rokonok fognak két gyereket nevelni, illetve megbirkózni az abortusz lelki és testi nehézségeivel, ha épp így döntenétek. A ti életetek, ne engedjetek beleszólást! (Megjegyzem, ha marad a kicsi, el ne mondjátok a rokonoknak, hogy véletlen volt, nehogy még ebbe is belekössenek, higgye csak mindenki azt, hogy így terveztétek! Ha pedig abortusz lesz, arról sem kell senkinek tudnia.)

2016. márc. 7. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!