Szar anya vagyok vagy ember ha úgy érzem nem vagyok kész újabb babára? 10 hónapja szültem. Nem gondoltuk hogy sikerül ilyen hamar.
Szerintem meg ne erdekeljen teged se a csaladod, sem az itt valaszolok velemenye. Az egyetlen akivel ezt meg kell beszelned, az a parod. Ti tudjatok, hogy idobe, penzbe belefer e ilyen gyorsan meg egy baba, senki mas.
Nem vagy szar ember, de meg anya sem, max.felelotlen.
masik kerdesednel mar azt irtad, hogy megtartod. most megis vacilalsz? mar ott is leirtam a velemenyem...
szar ember lennel, ha elvetetned... ennyi. nem vagyok a vegletek embere, de aki kapartatna a sajat gyereket, mert vedekezes nelkul nem jokor jott es mert mit szol a csaladja, na azt utni kellene. minden jot!
12 hónap van a gyerekeim között...4 hónappal az első születése után estem teherbe.természetesen nem igy terveztük,szerintem 3-4 év az ideális különbség de már sokan megcáfolták..
Nem volt könnyű,most sem az,de ennél sokkal keményebb dolgokat is végigcsináltak már..egy nő,anya pedig barmit meg tud csinálni :)..
Amiatt nem vagy szar anya, hogy 10 hónap eleteltével nem vágysz újabb gyerekre. Én sem vágytam, ezért védekeztünk (ill. Védekezünk most is).
Viszont arról, aki nem védekezik, majd utána gondolkodik, hogy ő ezt nem akarja, és elmegy abortuszra, arról eléggé negatív a véleményem, de inkábbnem minősítelek, nem az én dolgom.
Ám ez már min. a 3. kérdés, amit olvasok tőled, ha ennyire minden idegszálad tiltakozik a gyerek ellen, akkor tedd, amit tenned kell, de ne itt várj támogatást és virtuális buksisimogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!