Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szar anya vagyok vagy ember...

Szar anya vagyok vagy ember ha úgy érzem nem vagyok kész újabb babára? 10 hónapja szültem. Nem gondoltuk hogy sikerül ilyen hamar.

Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 22:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
71%
Oh, hat ez termeszetes. Eloszor meg azok a nok is panikolnak, akinek elso, meg tervezett a baba, meg evekig lombikoztak, h legyen. Csak egy kis idore van szukseged, h megbaratkozz a gondolattal. Hidd el, hogy menni fog. Es ne okold magad a ketsegek miatt, normalis, amin keresztul mesz.
2016. márc. 2. 23:19
 12/28 A kérdező kommentje:
Kicsit a családom miatt is pánikolok. Nem valami jó a kapcsolatunk és biztos nem fognak a hírnek örülni.
2016. márc. 2. 23:22
 13/28 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem vagytok joban, akkor nem tokmindegy, h mit gondolnak? :-)
2016. márc. 2. 23:26
 14/28 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem meg ne erdekeljen teged se a csaladod, sem az itt valaszolok velemenye. Az egyetlen akivel ezt meg kell beszelned, az a parod. Ti tudjatok, hogy idobe, penzbe belefer e ilyen gyorsan meg egy baba, senki mas.

Nem vagy szar ember, de meg anya sem, max.felelotlen.

2016. márc. 3. 01:44
 15/28 anonim ***** válasza:
46%

masik kerdesednel mar azt irtad, hogy megtartod. most megis vacilalsz? mar ott is leirtam a velemenyem...

szar ember lennel, ha elvetetned... ennyi. nem vagyok a vegletek embere, de aki kapartatna a sajat gyereket, mert vedekezes nelkul nem jokor jott es mert mit szol a csaladja, na azt utni kellene. minden jot!

2016. márc. 3. 06:40
 16/28 anonim ***** válasza:
8%

12 hónap van a gyerekeim között...4 hónappal az első születése után estem teherbe.természetesen nem igy terveztük,szerintem 3-4 év az ideális különbség de már sokan megcáfolták..

Nem volt könnyű,most sem az,de ennél sokkal keményebb dolgokat is végigcsináltak már..egy nő,anya pedig barmit meg tud csinálni :)..

2016. márc. 3. 06:46
 17/28 anonim ***** válasza:
45%

Amiatt nem vagy szar anya, hogy 10 hónap eleteltével nem vágysz újabb gyerekre. Én sem vágytam, ezért védekeztünk (ill. Védekezünk most is).

Viszont arról, aki nem védekezik, majd utána gondolkodik, hogy ő ezt nem akarja, és elmegy abortuszra, arról eléggé negatív a véleményem, de inkábbnem minősítelek, nem az én dolgom.

Ám ez már min. a 3. kérdés, amit olvasok tőled, ha ennyire minden idegszálad tiltakozik a gyerek ellen, akkor tedd, amit tenned kell, de ne itt várj támogatást és virtuális buksisimogatást.

2016. márc. 3. 07:48
 18/28 anonim ***** válasza:
természetes, hogy félsz. én tervezetten estem teherbe, mikor a nagy 1 éves volt és sokszor nagyon féltem, hogy hogyan fogok boldogulni. de ez már nem annyira kicsi különbség. nem mondom, hogy nem lesznek nehéz időszakok, de az bármilyen korkülönbség esetén lenne. nekem az elején nagyon nehéz volt összehangolni mindent mindennel, de összességében sokkal rosszabbra számítottam ( már 3 a pici is)
2016. márc. 3. 14:17
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Én meg tartanám ha az elsö 6 év útán mindenn okkal van. De remélem ezután védekeztek vagy ha nem akarsz többet akkor orvosi úton is megoldható a dolog.
2016. márc. 4. 18:40
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Én meg az öcsém között másfél év van. Anyunak jó volt, mert lefoglaltuk egymást, mindig együtt játszottunk. :) Van még kb 8 hónapod felkészülni a következő babára! Elhiszem, hogy most megijedtél, de adj egy esélyt neki, próbálj meg örülni a kis életnek! Gratulálok! :)
2016. márc. 4. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!