Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Elvetetnétek? Tanács kellene.

Elvetetnétek? Tanács kellene.

Figyelt kérdés

Nem védekeztünk bevallom mert az első baba nagyon nehezen sikerült. Most teherbe estem ami meg is lepett és le is sokkolt.

Megijedtem mert nagyon korán jött. 1,5 év lenne köztük. Most minden kerek úgy érzem. A fiam most hogy már önállóbb egyre többet tudunk kimozdulni hosszabb időkre és most fog kapni kerékpárülèst.

Volt egy missed abom ahol voltak olyanok akik egészsèges terhességet szakítottak meg és akkor nagyon bántott a dolog hogy más elveteti én meg szeretném ès nem sikerült.

Sose tartottam szép dolognak az abortuszt. Egy életet megtagadni amiről nem is tehet hisz mi voltunk könnyelműek.

Viszont most nem tudom mit tegyek. Tartok tőle ki hogyan fog rámnézni a gondolattal hogy mostmár minden évbe szül?! Mi lesz két kicsi gyerekkel mikor apa reggeltől estig odavan? A fiam nem fogja megszenvedni?

Minden verzió lejátszódott bennem és teljesen tanácstalan vagyok. Kérlek segítsetek.

2016. febr. 27. 17:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Most kovezzetek meg erte, de en kis korkulonbseggel szeretnek 3 gyereket :) igaz en mar 30 eves vagyok, most varom az elsot, 31 leszek mire megszuletik, mindig is nagy csaladot szerettem volna, de hat elobb nem volt ra lehetosegem, remelem orvosilag nem lesz gond es meg tudom balositani az almom! :)

Kerdezo, voltal dokinal? Mi volt?

2016. márc. 2. 07:50
 32/34 A kérdező kommentje:
Igen voltam. 5 hetes. Hètfőn kell visszamenni mert tegnap mèg nem volt szívhang. Most h láttam ultrahangon nem kèrdés. Velünk marad ha ő is szeretnè. Anyám rosszindulatával igyekszem nem foglalkozni.
2016. márc. 2. 09:07
 33/34 A kérdező kommentje:
Igen voltam most 5 hetes a kicsi. Hétfőn kell visszamenni mert még nem volt szívhang. Most h láttam nem kérdés h velünk marad ha szeretne.
2016. márc. 2. 09:24
 34/34 anonim ***** válasza:
De jó! :)
2016. márc. 2. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!