Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Elvetetnétek? Tanács kellene.

Elvetetnétek? Tanács kellene.

Figyelt kérdés

Nem védekeztünk bevallom mert az első baba nagyon nehezen sikerült. Most teherbe estem ami meg is lepett és le is sokkolt.

Megijedtem mert nagyon korán jött. 1,5 év lenne köztük. Most minden kerek úgy érzem. A fiam most hogy már önállóbb egyre többet tudunk kimozdulni hosszabb időkre és most fog kapni kerékpárülèst.

Volt egy missed abom ahol voltak olyanok akik egészsèges terhességet szakítottak meg és akkor nagyon bántott a dolog hogy más elveteti én meg szeretném ès nem sikerült.

Sose tartottam szép dolognak az abortuszt. Egy életet megtagadni amiről nem is tehet hisz mi voltunk könnyelműek.

Viszont most nem tudom mit tegyek. Tartok tőle ki hogyan fog rámnézni a gondolattal hogy mostmár minden évbe szül?! Mi lesz két kicsi gyerekkel mikor apa reggeltől estig odavan? A fiam nem fogja megszenvedni?

Minden verzió lejátszódott bennem és teljesen tanácstalan vagyok. Kérlek segítsetek.

2016. febr. 27. 17:38
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Akkor ne foglalkozzak vele ha a családom nem fog örülni? Anyám a kisfiam se fogadta kitűnő örömmel. Igaz magát minősíti. Mondjuk neki mindegy lehetne alig talalkozunk.
2016. febr. 27. 21:11
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

A félelmeidet mi nem tudjuk elhessegetni.

Én gyerekeket akartam, jöttek is sorban. Mivel akartam, nem volt kérdés, hogy mi lesz a döntésünk kis korkülönbségnél sem.

Először 8, majd 5 hónappal a szülések után lettem terhes.

Hozzáállás kérdése.

Nekem annyira kerek volt az egész első gyerekkel, aztán azt gondoltam, most az igazán tökéletes, két gyerekkel (amikor már aludtak éjjel végre, pár hónappal a szülés után) és most érzem azt megint, hogy ez így a világ legszerencsésebb helyzete. Mivel nagyon szeretem a munkámat, megyek vissza dolgozni ahogy lehet, többet nem szeretnék kizökkenni belőle és így ez egy bónusz, hogy ennyire szépen összejöttek. Igyekszem a legtöbbet megadni nekik, de amúgy a legnagyobbat követik mindenben. A kicsit a nagy köti le, én meg a nagyot terelgetem. Vicces.

2016. febr. 27. 21:16
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Megtartanám.
2016. febr. 27. 22:35
 24/34 anonim válasza:
100%
Ne foglalkozz vele kedves Kérdező! Az egy dolog, hogy Mi lesz a velemenye a szüleidnek, de ne ők döntsék már el, higy neked mi a helyes ebben a kérdésben. Egy gyermek életéről van szó, akit te meg is szeretnél szülni, ha támogatnának benne, ha jól vettem le. Igaz, hogy édesanyád az édesanyád marad életed végéig, de ebben a kérdésben ne hallgass senkire mert ez a Te/ti életetek és nem Anyukádé. Úgy cselekedj, hogy ha 10év múlva visszagondolsz akkor is érezd helyesnek a mostani döntésed, mert ez egy életre szól. Mennyi idős vagy ha szabad kérdezni?
2016. febr. 28. 01:02
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz anyukád, családod véleményével. Egy életről van szó, akit ti szeretnétek, csak nem pont akkor jött, amikor szerintetek ideális lenne. Később viszont lehet, hogy magadat hibáztatnád, ha mégsem tartanád meg, és ezt utólag már nem tudnád helyrehozni. Ha szeretnétek, szerintem ne foglalkozzatok más(ok) véleményével. Vannak sokkal kisebb korkülönbséggel született testvérek is.
2016. febr. 28. 08:30
 26/34 A kérdező kommentje:

27 vagyok. Teljesen külön élünk tehát külön háztartásban nem szülőkkel. Anyám soha nem támogatott semmiben.a testvérem nevelőapámtól van és ő a mindene. Ez nagyon csúnya dolog.

Kedden orvos és ha minden rendben megtartjuk a kicsit.

2016. febr. 28. 08:42
 27/34 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok hogy biztattok. Remèlem jól fogom venni az akadályokat és nem fogok csődöt mondani mint édesanya. A kisfiam is úgy nevelem hogy ne úgy nőjön fel mint én. Én anyagilag mindent megkaptam viszont szeretetet és támogatást nem.
2016. febr. 28. 08:46
 28/34 A kérdező kommentje:

Mostmár csak abban bízok jó helyre ágyazódott be és minden rendben. Még csak 3 tesztem van ami igazolja a kicsit. Tényleg nem tudnám elvetetni

Tudom és nem felejtem el honnan indultam és mennyit küzdöttem hogy egyàltalán anya lehessek.

2016. febr. 28. 08:50
 29/34 anonim válasza:
Sok sikert hozzá:)
2016. febr. 28. 12:16
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Jól döntöttél, sok boldogságot.
2016. febr. 28. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!