Nagyon meg vagyok ilyedve, talán vannak köztünk orvosok, vagy olyanok akik értenek hozzá de mások válaszára is kíváncsi vagyok bővebben lent?

Figyelt kérdés

Külföldön élek,gyógyszeres abortuszom volt (6 hetes terhesség),kérem az abortusz ellenesek ne írjanak ide,így is nagyon kivagyok lelkileg,nem szórakozásbol vetettem el,nyomós okom volt rá.

A kérdésem az lenne hogy ma bevettem az utolsó 2 tablettát,el is vetéltem de még valami fura dolog is kijött belőlem körülbelül fél órája,majdnem kerek alakú volt,nézegettem a neten mi lehet és megnéztem a képek között a méhlepényt

Nagyon hasonlított hozzá,persze sokkal kisebb volt.

Azt szeretném kérdezni hogy lehetséges hogy a méhlepény levált és az jött ki belőlem ?

Előre is köszönöm a válaszokat,a helyes írási hibákért pedig elnézést kérek,nagyon félek és ideges vagyok hogy mi lehetett,már az is eszembe jutott hogy

amiatt ami kijött belőlem,nem lehet majd gyerekem.:'(

Egy 19 éves,kétségbe esett lány

#Tablettásabortusz
2016. febr. 25. 21:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%

10-es menstruálsz? Vagy a véredben van a flegma,a rosszindulat és a gonoszság?

Sajnálom a férjed de tényleg! Úgy útálom,mikor a kérdésre nem tud valaki érdemben válaszolni,de mivel abortusz,nem szoptatás,meg császárellenes,így benyög valami oltó dumát,közben meg abba bele sem gondol,hogy még az ő lánya is áteshet ilyenen...

Ez egy normális folyamat,ne aggódd túl. Mi is külföldön élünk,én kísértem el a barátnőmet konzultációra mert spirál mellett megfogant a 3.baba és nem bírták már vállalni,neki is aztmondta az orvos,hogy ez a legbiztonságosabb módszer. Természetesen vissza kellett mennie kontrollra. Neked is majd menned kell,ott megnéznek maradt-e szövődmény,akkor,hogy megnyugodj,kérdezz rá az orvosodtól!

2016. febr. 26. 07:29
 12/14 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem a petezsák volt az. Méhlepény még ilyenkor nincsen! Ha nem petezsák, akkor egy méhnyálkahártya darab, ami szintén természetes. Más onnan nem távozhatott, nyugodj meg! Minden vetélés és abortusz veszélyes lehet arra nézve, hogy a későbbiekben nem lehet gyereked, de azért ez nagyon ritkán fordul elő és inkább a következményekből, például, ha nem ürül ki rendesen minden és marad szövetdarab benned ami gyulladást okoz. Ezért nem árt a vetélés és a tablettás abortusz után sem egy ultrahang szerintem, de én nem vagyok orvos. Ne aggódj, minden rendben lesz! Mondom én ezt úgy, hogy baromira ellenzem az abortusz! Lelkileg azért jó lenne összeszedni magad kicsit, mert ami történt megtörtént, változtatni nem lehet rajta! Én nem csípem azokat a nőket, akik semmiféle megbánást nem tanúsítanak (nem is tudom megérteni), de az sem jó, ha valaki teljesen beleőrül a későbbiekben az abortuszába. Neked élned kell tovább és lezárni magadban a megfelelő helyen! Szóval nyugodj meg és győzd le a rossz gondolatokat!
2016. febr. 26. 07:30
 13/14 anonim ***** válasza:
9%
12-es,pont így gondolom én is! Minden mondattal egyetértek!
2016. febr. 26. 07:37
 14/14 anonim ***** válasza:
67%
Valószínűleg csak alvadék. Ha nagyon bő lenne a vérzésed, vagy belázasodnál, azonnal menj orvoshoz. Addig meg ne aggódj, a vérzés ilyenkor normális.
2016. febr. 27. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!