27 éves vagyok es van két gyönyörű gyermekem 2 éve elváltunk az apjukkal de tartsuk a kapcsolatot. Mióta elvaltunk nem volt kapcsolatom nemrég volt egy kaland es sajnos terhes lettem pedig védekeztünk! Az apa nem szeretné a gyereket. Mit tegyek?
#12, tudod, én már itt GYK-n a "felelősségteljes" szótól kisbetűvel is bubópestist kapok, nem hogy csupa naggyal.
Nem, a felelősség nem jelenti se a tévedhetetlenséget, se a hibátlanságot, se az élvezetekről való lemondást... egyébként a kérdésben is benne van, hogy valamilyen módon védekeztek... tehát mindennek lehet tartani a dolgot, de felelőtlennek semmi esetre se...
Utolsó, az alapvető kérdés az, hogy te itt propagálni akarsz valamit, vagy az igazság érdekel? (tudod, amit mindig lepontoznak a propagandisták...)
Ha az utóbbi, akkor nézd meg a Pearl-index definícióját,
(mondjuk: [link] ,de ha másnak hiszel, akkor ott, vegyél egy átlag értéket a fogamzásgátló eszközökből, aztán saccold meg, hány mondjuk 15-45 év közötti aktív nemi életet élő nő lehet Magyarországon, szorozd össze a két számot, és megkapod, hogy mennyi az 1 év alatt tényleg fogamzásgátlás mellett teherbe eső nők átlagos száma. Azt hasonlítsd össze az abortuszok számával, és megkapod, hogy abból mekkora rész a "felelőtlen..."
Én nem befolyásollak a világon semmivel, nem akarok rád tukmálni semmiféle eredményt...
... ja, azért egy: anyáink korában 200 ezer AB volt évente Magyarországon... most az egyötöde... (KSH)
Szóval a "bezzeg az anyáink idejében" c. trilla itt max fordítva igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!