Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy 9-10 hetes magzat érez...

Egy 9-10 hetes magzat érez valami fájdalmat abortusz közben?

Figyelt kérdés
Nem döntöttük még el, hogy megtartjuk-e, csak nemrég derült ki, a doki szerint 8 hetes vagyok, és a magzat 7+1 hetesnek felel meg. Hétfőig kell eldöntenünk, ha el akarjuk vetetni, de nem tudom, hogy hogyan döntsünk.
2016. jan. 8. 15:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
13%
Ugye megvan még a magzat? Remélem jól döntöttetek és él még a picúr. .
2016. jan. 13. 08:10
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2017. jan. 20. 13:52
 23/26 anonim ***** válasza:
5%

Tudom, hogy ennek a babának bármiként is, de eldőlt a sorsa, de talán segít másnak az információ.

ÉREZ-e? - Hát lássuk:

Bevágod a derekad, - érzed? - a 9 hetes magzatnak van gerince, mozgatja a lábujjait, ha megnyomod a pocakod, arrébb húzódik és hasonlók...

Megszúrod az ujjad, - érzed? - Van bőre, ujjai, ízületei, idegrendszere, tud nyelni, pl rendszerint issza a magzatvizet.

Megvágod magad egy késsel, - érzed? - Az abortusznál nem csak a méhlepényt trancsírozzák fel és szívják ki a méhedből, hanem vele együtt a fenti szervekkel és képességekkel létező "sejtcsomót" is.... - VAJON ÉRZI?

- Azt hiszem, a kérdés megválaszolásához nem kell atomfizikusnak lenni, és nincs szükség két professzorra, hogy tudjuk amiről nem beszélnek. - Te éreznéd??? - Ő is érzi....

2017. febr. 28. 19:38
 24/26 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel, a baba megvan, a párom lelépett. Úgy érzem jól döntöttem, bár továbbra sem ítélnék el senkit, aki az abortuszt választja. Nem könnyű dolog.
2017. ápr. 3. 09:38
 25/26 anonim ***** válasza:
8%

Szia!

Örülök a visszajelzésednek és a döntésednek. - Köszönöm.

Hiszem, hogy sok örömöd lesz még benne! :)

Tudom azt is, hogy nehéz egyedülálló anyaként, és ha BÁRMIBEN tudok segíteni, írja nyugodtan (üzenetet)! - Ha tudok, segítek...

2017. ápr. 12. 19:40
 26/26 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Hogy vagy, hogy vagytok? Mit érzel most, megbántad a döntésed? Irj néhány sort!
2019. nov. 27. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!