Akik elítélnek ezért azokat mi lelte?
Azt tudni kell, hogy az emberek mások életét sokkal jobban tudnák élni, mint a sajátjukat élik. Azok, akik elítélnek fogalmuk sincs az egészről... És a saját házuk táján kéne sepregetniük, mert biztos, hogy van mit.
Csak könnyebb a saját dolgával törődni, és megmondani, mit csinál rosszul.
Az ilyen emberekkel ne foglalkozz, ignoráld őket.
Szerintem jól tettétek, hogy elmentetek kipihenni az egész okozta stresszt, és csak egymásra koncentráltatok, felüdültetek.
Ha ezt ebben a formában írod ki, akkor valószínű nem esnek neked annyira. ANNYIRA!
Nincs joguk hozzá, azt hiszik tudják mit beszélnek, még tán unatkoznak is. Mindenbe beleszólnak..
De ezeknek mindegy mi bajod van, nem számít..
Tipikus példa itt egy előző kérdés. Abortusz után 1 hónappal teherbe esett.
Ha ez vetélés vagy missed ab lett volna, akkor leszarják, max azt mondják, hogy hülye voltál, hogy nem vártad meg a 6 hetet. Bezzeg ha abortusz..
A kérdés szempontjából pedig teljesen minegy volt, hogy abortuszról vagy missed abról van szó.
Nem kell velük foglalkozni. Ez okoz nekik örömet. Csak sajnálni tudom őket.
Ne foglalkozz velük. Szerintem jó a hozzáállásotok. Szomorú dolog, ami történt, de tovább kell lépni. Egy megbékélt, nyugodt lélekkel sokkal könnyebben fog menni, mintha ezen depiztek.
Szóval fel a fejjel, és vágjatok bele újult erővel. A rosszindulatúakkal pedig ne foglalkozz.
Igen, értettem. :) Mármint feltételeztem, hogy ezért írtad így.
A másik kérdésben sem az abortsz ténye volt a fontos, hanem hogy lehet e baja..azt persze senki se tudja, hogy mi van a háttérben.. Épp ezért vicces, hogy egy más helyzetben biztos mást mondanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!