Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akik elítélnek ezért azokat...

Akik elítélnek ezért azokat mi lelte?

Figyelt kérdés
1 hónappal ezelőtt megtudtam hogy beteg a 10 hetes magzatom. Jól átgondolva a férjemmel úgy döntöttük nem vállaljuk, újult erővel kezdjük. Múlt héten megvolt a műtét, hétvégén pedig welnesezni voltunk. Ez tényleg ennyire elfogadhatatlan hogy nem a sarokba hisztizek és sajnáltatom magam?? Akik ezért elítélnek, azoknak volt már beteg magzat a hasukba? Tudják mit beszélnek egyáltalán? Van joguk ehhez? Vagy csak nagyon unatkoznak?

2015. jún. 22. 19:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

Mondjuk az komolyan érdekelne,hogy a műtét utáni héten te hogy mentél wellnesezni,mivel ugyanolyan fürdés (meg szex stb) tilalom van mint egy szülésnél,hiszen vérzik az ember és tampont sem használhat...vagy a wellnes neked nem ugyanazt jelenti mint a többségnek.

Egyébként nem,én sem ítéllek el.Magánügy,és meg is értem az okokat.

2015. jún. 22. 19:22
 12/20 A kérdező kommentje:
A legjobb verzió pedig az, hogy hazudok mert nem is volt beteg a magzat... mennyi mintaanyuci jár erre :)
2015. jún. 22. 19:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért tettem ki a kérdést, mert elfelejtettem megkérdezni az orvost hogy mit lehet és mit nem. De nem fürödtem, ha erre vagy kíváncsi.
2015. jún. 22. 19:24
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez esetben szerintem ez rendben van,még mindig jobb mint mikor valaki egy évig kesereg meg depresszióba esik.Beteg volt,eldöntöttétek,hogy ti ezt nem tudjátok vállalni és lezártátok!Szerintem értelmes,erős idegzetű ember így tesz,és nem fog padlót emiatt,mert szomorú,de ilyesmi sajnos előfordul.Jobb hogy volt döntési lehetőségetek,és döntöttetek,még hozzá helyesen.Remélem a következőnél már minden rendben lesz.Minden jót!
2015. jún. 22. 19:37
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, énis remélem hogy rendben leszünk a következővel :)
2015. jún. 22. 19:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Szigorúan egészségügyi szempontból elég durva wellnesselni, szaunázni meg hasonlókat egy ilyen eset után egy héttel. Bekapsz egy fertőzést aztán a következő baba össze se jön. Én biztos nem kockázatnék. Szerintem sokan ez miatt hördülnek fel inkább, hogy utána sem olvastál mik a döntésed következményei, még szerintem egy Tina magazin jellegű cikkben is leírják hogy mi tilos... Ezek után mindenkiben felmerül a kérdés hogy mi alapján mérlegeltél?
2015. jún. 22. 20:19
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, semmi olyat nem csináltam amit nem szabadott volna. Pont azért tettem ki a kérdést.
2015. jún. 22. 20:31
 18/20 A kérdező kommentje:
És már megint ne ez legyen a téma, jó?
2015. jún. 22. 20:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Nagyon sok az olyan ember, aki nem érti, hogy nem vagyunk egyformák. Azért, mert ő úgy gondolja, hogy egy évig depizne rajta (habár még nem volt ilyen helyzetben), nem tudja felfogni, hogy más másként reagál vagy érez.

Ha te egy bungee ugrással tudod ezt lezárni magadban, akkor azzal. Más meg egy évig sír, az is az ő dolga.

2015. jún. 23. 13:06
 20/20 anonim ***** válasza:

én megértelek.

mások pedig még nem voltak ilyen helyzetben igy el sem tudják képzelni ezt ezért irnak ilyeneket.

még jó hogy elmentetek legalább könnyebben túl tudod tenni magad rajta

2015. jún. 30. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!