Leanyka000 kérdése:
2 pozitív teszt. Viszont sajnos a babát nem tudjuk vállalni! Holnap megyek dokihoz! Valaki kapott már magzat elhajtó injekciót? Ha igen akkor utána lévő tünet?
Figyelt kérdés
Injekció2016. jan. 3. 22:09
61/69 anonim válasza:
Én amúgy mindig felelöségteljessen gondolkodtam. És én igen is tisztelem. Még egy egeret se tudnék megölni.
Én csak azt nem értem h ki milyen jogon ítél el mást a saját döntése véleménye miatt!? Fölleg úgy h nem is ismeri.
Én megértek olyat is aki elveteti a gyerekét és azt is aki az abortusz ellen van. De azt nem h miért kell ezmiatt lenézni valakit. Ő élete ő döntése (jó ott a magzat,ő nem tud dönteni). Valaki feltesz egy kérdést miért nem lehet rá normális választ adni? Teljessen eltértetek a kérdéstől.
Most kiraktam a kérdést "gyilkosság az abortusz? Miért igen és/vagy miért nem? "
Meg vannak ilyen kérdések régebről is.!
További szép estét. 😃
62/69 anonim válasza:
Menjek be a parlamentbe? Ez igen. Már értem. Soha nem fogod fel.
64/69 anonim válasza:
Jól van. Fejezzük be. Szép napot!
65/69 anonim válasza:
77%-os...akkor szerinted a kómában fekvő beteg megölése se gyilkosság, hiszen nincs öntudata igaz?
66/69 anonim válasza:
A kómában fekvő beteg érdekes kérdés, ha van esélye arra hogy felkel akkor természetesen gyilkosság, de ha az a orvosok is egyetértenek hogy csak a gépek tartják életben akkor kihúzni a dugót egyesek szerint néha a jobb megoldás, ez talán durvább etikai kérdés is mint az abortusz.
67/69 anonim válasza:
Én például támogatom az eutanáziát.
68/69 anonim válasza:
Végülis én is csak nagyon-nagyon nehéz megállapítani mikor lehetne és mikor nem, meg biztosan visszaélnének vele, szóval ez sem olyan dolog amit egy nap alatt legalizálni lehet.
69/69 anonim válasza:
Kérdez! Végül mire jutottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!