Ha véletlenül terhesek lennétek, és nem akarnátok abortuszra mennétek?
"Van egy alapítvány, Gólyahírnek nevezik [...] Nevelőszülőket keresnek a leendő babának [...] Én ezt választanám."
Én meg nem, mert már voltam terhes, szültem és tudom hogy ez mivel jár, SOHA nem vállalnám úgy, hogy nem tartom meg a gyermekem a végén.
A babáért "megéri" a non-stop émelygés, a hányás, az aranyér, a derékfájdalom, a görcsök, vesepangás, vizesedés 40 fokban, a napi vérhígító injekció Leidenesként, később a szüléssel a szakadás, repedés, hüvelysérv, méhsüllyedés... Utólag "megszépül" a szenvedés, de ha "üres kézzel" kellene hazamennem, NEM.
Egyébként ha most besikerülne, biztos megtartanánk. Nem akarunk ugyan direkt testvért a gyereknek, de ha becsúszna (amire mondjuk konkrétan esély sincs, mert még nem állt helyre a nemi életünk, mert még mindig nem épültem fel a szülésből - 4 hónapja volt), akkor megtartanánk.
Biztos párkapcsolat, anyagiak rendben, korunk is oké.
Akkor vetetném el, ha már idősek lennénk, egészségügyileg nem lenne javasolt vagy ha a baba lenne beteg.
#24 A te erkölcsi igazságod, maradjunk annyiban. A nagy helyzet ugyanis, hogy a törvények szerint minden további nélkül jogom van elvetetni a nemkívánt magzatot és ezért én egy percig nem vagyok gyilkos.
Te meg állhatsz a fejed tetejére is, akkor is mindenki nagy ívből le fogja tojni, hogy te mit gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!