Ha nem kaptam a nőgyógytól abortusz intézéshez ekg beutalót csak vér labor beutalót az miért van?
Figyelt kérdés
Meg sem kérdeze, hogy altatásban akarom-e vagy sem, bár nekem ez egyértelmű, hogy altatásban.2015. nov. 18. 13:36
21/27 A kérdező kommentje:
Egy hét? Az bazi sok...A lelet miatt. És előbb hívtad a kórházat mielőtt meglett a lelet? Csak annyi h tudtad h mikor lesz meg annyi elég és hívhatod is időpont kérésre?
Sokat kellett várni az időpontra?
2015. nov. 19. 16:04
22/27 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászom javasolta, hogy előszőr menjek laborba, így hétfőn reggel (nekem így jött ki) elementem laborba ott közölték, hogy 1 hét múlva lesz meg az eredmény a vércsoport megállapítása miatt, elvileg. Ahogy végeztem felhívtam a családvédelmi dolgot, ott már aznap délután mehettem is. Elmondta a védőnő, hogy csütörtökön mehetek legközelebb, addig hívjam fel a kórházat, hogy legyen időpontom. Következő hét szerdára kaptam időpontot. Ekg-hez nem kell időpont, csak beültem rendelésre, pár perc alatt megvolt.
23/27 A kérdező kommentje:
de jó neked, h ilyen hamar elintézted. én tegnap voltam orvosnál holnap megyek vérvételre és a családvédelmishez.
Nem tudom h a hétvége beleszámít e a 3 napba? szóval az naptári vagy munkanap vajon...
2015. nov. 19. 17:12
24/27 A kérdező kommentje:
köszönöm egyébként a sok segítséget és infot! megpróbálom mihamarabb én is elintézni, amint lehet mindent.
2015. nov. 19. 17:21
25/27 anonim válasza:
Szívesen. Én 6 hetes voltam, mikor kiderült, ha te 7 hetes vagy még bőven időben vagy. Legkésőbb másfél hét és túl vagy az egészen.
26/27 anonim válasza:
Naptari nap.Ne aggodj belefersz az idobe
27/27 A kérdező kommentje:
Tegnap túl estem a műtéten, köszönöm a sok segítséget mentesen a sok ijesztegetéstől, és ferdítéstől amit más kérdéseknél olvastam!
2015. dec. 1. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!