Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha nem kaptam a nőgyógytól...

Ha nem kaptam a nőgyógytól abortusz intézéshez ekg beutalót csak vér labor beutalót az miért van?

Figyelt kérdés
Meg sem kérdeze, hogy altatásban akarom-e vagy sem, bár nekem ez egyértelmű, hogy altatásban.
2015. nov. 18. 13:36
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Egy hét? Az bazi sok...A lelet miatt. És előbb hívtad a kórházat mielőtt meglett a lelet? Csak annyi h tudtad h mikor lesz meg annyi elég és hívhatod is időpont kérésre?

Sokat kellett várni az időpontra?

2015. nov. 19. 16:04
 22/27 anonim ***** válasza:
36%
Nekem a nőgyógyászom javasolta, hogy előszőr menjek laborba, így hétfőn reggel (nekem így jött ki) elementem laborba ott közölték, hogy 1 hét múlva lesz meg az eredmény a vércsoport megállapítása miatt, elvileg. Ahogy végeztem felhívtam a családvédelmi dolgot, ott már aznap délután mehettem is. Elmondta a védőnő, hogy csütörtökön mehetek legközelebb, addig hívjam fel a kórházat, hogy legyen időpontom. Következő hét szerdára kaptam időpontot. Ekg-hez nem kell időpont, csak beültem rendelésre, pár perc alatt megvolt.
2015. nov. 19. 17:05
 23/27 A kérdező kommentje:

de jó neked, h ilyen hamar elintézted. én tegnap voltam orvosnál holnap megyek vérvételre és a családvédelmishez.

Nem tudom h a hétvége beleszámít e a 3 napba? szóval az naptári vagy munkanap vajon...

2015. nov. 19. 17:12
 24/27 A kérdező kommentje:
köszönöm egyébként a sok segítséget és infot! megpróbálom mihamarabb én is elintézni, amint lehet mindent.
2015. nov. 19. 17:21
 25/27 anonim ***** válasza:
36%
Szívesen. Én 6 hetes voltam, mikor kiderült, ha te 7 hetes vagy még bőven időben vagy. Legkésőbb másfél hét és túl vagy az egészen.
2015. nov. 19. 17:55
 26/27 anonim ***** válasza:
Naptari nap.Ne aggodj belefersz az idobe
2015. nov. 21. 13:04
 27/27 A kérdező kommentje:
Tegnap túl estem a műtéten, köszönöm a sok segítséget mentesen a sok ijesztegetéstől, és ferdítéstől amit más kérdéseknél olvastam!
2015. dec. 1. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!