Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha nem kaptam a nőgyógytól...

Ha nem kaptam a nőgyógytól abortusz intézéshez ekg beutalót csak vér labor beutalót az miért van?

Figyelt kérdés
Meg sem kérdeze, hogy altatásban akarom-e vagy sem, bár nekem ez egyértelmű, hogy altatásban.
2015. nov. 18. 13:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nekem volt ab. boditanak csak nem altatnak...mire kitolnak mar szinte ebren is leszel! Oda nem kell ekg..ki mondta hogy kell??Na meg nemigen kerdeznek meg mit szertnel..altatast arc simogatassal :/ Mikor en voltam "futoszalagon" mentunk be joforman :((
2015. nov. 18. 14:33
 12/27 anonim ***** válasza:
29%

Áprilisban volt abortuszom. Családsegítőhöz 2x mentem, utána ekket fizettem, és a csekkel mentem a nődokihoz, és megbeszéltük az időpontot. Az időpontra elmentem, becsoszogtam a műtőbe, mielőtt kiléptem volna a tudatomból még poénkodtunk a műtős sráccal, aztán arra ébredtem, hogy átemel a kórtermi ágyra. Nem volt se vérvétel, se ekg.

29N

2015. nov. 18. 15:27
 13/27 A kérdező kommentje:
és a családsegítő előtt vagy után menjek a laborba? Vagy az tökmindegy?
2015. nov. 18. 16:51
 14/27 anonim ***** válasza:
Tökmindegy.
2015. nov. 18. 17:06
 15/27 anonim ***** válasza:
54%
Mindegy csak legyen meg mutetig!
2015. nov. 18. 18:06
 16/27 A kérdező kommentje:
Gondolom a lényeg h minél előbb ha lehet, hisz annál előbb kaphatok időpontot gondolom nem hetek múlva.
2015. nov. 18. 18:09
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Attol is fugg mennyien vannak elotted akik idosebb terhesek mert ugy nekik "surgosebb" megcsinalni.En 10 hetes lettem volna mire idopontot kaptam a dokim intezte el,hogy hamarabb legyen mert nem volt hely.Igy a 8.heten tortent.Nagyon megbantam hogy megtettem ...az irasodbol az jon le hogy te csak tul akarsz lenni rajta mintha ott se lett volna a baba.Bocs nem bantas csak kijott :(
2015. nov. 18. 19:15
 18/27 A kérdező kommentje:

7 hetes vagyok.

Semmi baj.

2015. nov. 18. 19:19
 19/27 anonim ***** válasza:

10. válaszoló:így van!A(z) (mély)altatásnál intubálnak,a bódításnál(amit felületi altatásnak is hívnak) nem!Bár nekem más típusú műtétem volt tavasszal(sterilizáció),de azt csak mélyaltatás mellett tudják elvégezni,mivel akkor ernyednek el az izmok(ami a tüdőre s igaz,ezért kell lélegeztetni,amihez szükséges az intubálás).8 évvel ezelőtt is volt részem az intubálásban(mélyaltatásban),mert hangszál műtétem volt,és azt is csak teljesen ellazult,elernyedt izomzat mellett tudják elvégezni.

Bár abortuszom soha nem volt(és már nem is lesz,mivel sterilizálva lettem,amit a 3 gyerek és a korom indokolt),hidd el a doki tudja milyen beavatkozás előtt milyen vizsgálat szükséges.Különben ami altatás előtt kell:teljes rutin(vagyis mindenre kiterjedő vér,vizelet labor vizsgálat),tüdő átvilágítás(ez az intubálás miatt),12 eres EKG.Ez az alap,emellett a doki bármilyen vizsgálatot kiírhat,ha szükségét látja!KITARTÁS!

2015. nov. 18. 23:40
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Nekem múlthéten volt abortuszom és altatásban végezték. A nőgyógyászom engem tovább küldött ekg-ra és vérvételre is. A vérvétel eredményére 1 hetet kellett várni, ezért azt intéztem először minden más amit intézni kellett még, az bele fért abba az 1 hétbe, így tudtam, hogy mikor lesz meg minden papírom úgyhogy hívtam is a kórházat időpontért már a hét elején, hogy minél hamarabb túl legyek rajta. Műtét előtt alá kellett írnom egy papírt, hogy altatásban végzik . Nálam se kérdezték meg, hogy hogy szeretném egyébként.
2015. nov. 19. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!