Ha nem kaptam a nőgyógytól abortusz intézéshez ekg beutalót csak vér labor beutalót az miért van?
Áprilisban volt abortuszom. Családsegítőhöz 2x mentem, utána ekket fizettem, és a csekkel mentem a nődokihoz, és megbeszéltük az időpontot. Az időpontra elmentem, becsoszogtam a műtőbe, mielőtt kiléptem volna a tudatomból még poénkodtunk a műtős sráccal, aztán arra ébredtem, hogy átemel a kórtermi ágyra. Nem volt se vérvétel, se ekg.
29N
7 hetes vagyok.
Semmi baj.
10. válaszoló:így van!A(z) (mély)altatásnál intubálnak,a bódításnál(amit felületi altatásnak is hívnak) nem!Bár nekem más típusú műtétem volt tavasszal(sterilizáció),de azt csak mélyaltatás mellett tudják elvégezni,mivel akkor ernyednek el az izmok(ami a tüdőre s igaz,ezért kell lélegeztetni,amihez szükséges az intubálás).8 évvel ezelőtt is volt részem az intubálásban(mélyaltatásban),mert hangszál műtétem volt,és azt is csak teljesen ellazult,elernyedt izomzat mellett tudják elvégezni.
Bár abortuszom soha nem volt(és már nem is lesz,mivel sterilizálva lettem,amit a 3 gyerek és a korom indokolt),hidd el a doki tudja milyen beavatkozás előtt milyen vizsgálat szükséges.Különben ami altatás előtt kell:teljes rutin(vagyis mindenre kiterjedő vér,vizelet labor vizsgálat),tüdő átvilágítás(ez az intubálás miatt),12 eres EKG.Ez az alap,emellett a doki bármilyen vizsgálatot kiírhat,ha szükségét látja!KITARTÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!