Lehetséges-e 5 nap alatt elintézni a családgondozó felkeresétől számítva az abortuszt? (5 napból 2 nap szombat és vasárnap)
A hölgy párja vagyok. Egy vita miatt nem vagyunk épp együtt, 3 hete tudtuk meg h gyermeket vár. Terveztük a babát, a terhesség hírére párom meggondolta magát és az abortusz mellett döntött. 6 nappal ezelőtt (pénteken) kereste fel a családgondozót a terhességmegszakítás miatt, nem volt hajlandó velem együtt bemenni így az ottani védőnő külön behívott. Elmondta, hogy három nap mulva kell ismét felkeresnie a páromnak, utána megkapja az engedélyt az abortuszra, el kell mennie vérvételre, EKG-ra és utána feküdhet be a kórházba a terhességmegszakításra. Mivel korábban kétszer császárral szült, ezért bent kellene maradnia éjszakára, ezt is közölték velem. Ezzel tisztában is voltam, mivel korábban is volt abortusza, így zajlott le. Ma beszéltem a párommal, ahol közölte velem, h tegnap túlesett az abortuszon. Nem akartam elhinni, ezért kértem küldjön egy képet a leletről, nem küldött. Elvégethették rajta az abortuszt ilyen gyorsan és éjszakai benntartózkodás nélkül ? Azt állítja, h délelőtt bement délután már ment a kislányért az oviba.
Kérem segítsetek !
Egy aggódó férj és apa
Kérdező (#11) azt azért ugye tudod, hogy egy eleve labilis kapcsolatot a gyerekszületés nem összehoz, hanem felrobbant... (cc 99%) ... sokszor még a nem labilisat is... csak ugye általában a nők szokták azt hinni, hogy egy párkapcsolat gyerekkel tartható meg - és aztán rájönni, hogy ez egyáltalán nem működik...
Különben a papír hiánya nem bizonyít semmit... ha valaki délután, saját felelősségére távozik, annak általában még nincs kész a zárójelentése, és sokszor abban szoktak megegyezni,hogy majd ha jön úgyis felülvizsgálatra, elviszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!