Mi a pontos proceduraja egy abortusznak es mennyi idon belul zajlana le ha peldaul hetfon megyek nogyogyaszhoz? Sajnos sulyos okom van ra!
Szrért kell szétoffolni a kérdést úgy, hogy FOGALMATOK SINCS, miért kell MISSED AB-ra mennie a kérdezőnek!
Sok idióta!
Hogy az ilyen témájú kérdésből mindig ez kerekedik??!!??
Szomorú, de mi az értelme? Inkább segítsetek neki egy normális válasszal.
61%-os. A lényeg, hogy neked semmi közöd hozzá, hogy a Kérdező mi csinál. Gondolom nem jókedvéből megy abortuszra. Nekem sem volt még abortuszom, de ha konkrétan most teherbe esnék, én sem tudnám sajnos megtartani. Emellett 3 gyereket szültem és nevelek, de nem ítélem el a Kérdezőt még én is kerülhetek az ő helyzetébe, sőt még te is!! Soha ne mond, hogy soha!!
A lényeg, hogy ne üsd más dolgába az orrod, ha nem tudsz a Kérdésre válaszolni, akkor menj innen. Senki sem kíváncsi az abortuszellenes fröcsögésedre!! Értsétek meg, hogy úgyse értek el vele semmit!!
Én biztosan nem, mivel tisztelem annyira az emberi életet, hogy nem vetetném el a gyerekem, a saját kényelmem érdekében, ha semmiképp sem tarthatnám meg, örökbe adnám, de semmi kép nem venném el tőle az élet lehetőségét csak mert nekem az jobb.
Utolsó: sok abortuszos ebbe a témába rakja, mert azt hiszi ez mentesíti a tette alól, holott ő döntött az abortuszról.
Felőlem annyi gyerekét abortálja amennyit akar, de ne várja hogy emberként tekintsek olyanra aki a gyereke élete árán is a könnyebb utat választja. Ezt hívják úgy, hogy önzőség:-)
"Én biztosan nem, mivel tisztelem annyira az emberi életet, hogy nem vetetném el a gyerekem, a saját kényelmem érdekében"
Feltűnt, hogy a kérdés nem rád vonatkozott? Mi köze a kérdésfeltevőnek ahhoz, hogy te mit tennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!